Гриби - купити Фрукти, овочі, сухофрукти у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Rio, 420 г, Печериці мариновані, скло
Артикул: 71819
Верес, 460 г, Печериці закусочні
Артикул: 49103
Urbani Tartufi Sammer Truffles Puree, Пюре із чорних літніх трюфелів, 35 г
Артикул: 37052

Гриби у Білій Церкві


Мариновані гриби - це універсальний інгредієнт, який однаково хороший як самостійна закуска, так і компонент готового блюда. Апетитні грибочки з банки подають до столу на свята і звичайні сімейні застілля. Це смачно і неймовірно корисно. Гриби - унікальний продукт, який на 95% складається з води, а 5% припадає на мінерали, солі та інші корисні компоненти. Складові амінокислоти і мінерали позитивно впливають на організм, при цьому калорійність грибів маринованих становить всього 12 кКал на 100 грам, що робить їх корисним дієтичним продуктом.

Чи варто готувати гриби вдома

Приготувати мариновані печериці в домашніх умовах досить проблематично, оскільки процес вимагає витрат часу і сил. Що вже говорити про ситуації, коли сушені гриби або мариновані печериці потрібні запас для кафе чи ресторану. Лисички, білий гриб, трюфель - продукт сезонний, який росте стихійно. Зберігання та приготування його створює чимало труднощів. Набагато простіше купити з доставкою мариновані гриби, які коштують недорого і радують відмінним смаком. Продукція таких брендів, як Верес, Долина Бажань, Clearspring завоювала серця українців. Кожна баночка - це цілі грибочки, які не потемніли, не зіпсувалися і зберегли максимум користі.

Купити мариновані гриби варто тому, що вони вже готові до вживання. Немає необхідності витрачати час на очищення, заготовку. Потрібно лише відкрити баночку і перекласти продукт в тарілку. А закриті банки не вимагають спеціальних умов зберігання, їм не страшні перепади температур, цвіль, комахи, так як упаковка повністю герметична. Такий продукт підійде в будь-які рецепти з грибами, будь то піца, паста або салат.

Для власників кафе і ресторанів гриби мариновані - справжня знахідка. Це не тільки скорочення трудовитрат персоналу, а й економія коштів. Посудіть самі, при смаженні або маринуванні гриби неодмінно зменшуються в розмірах, іноді темніють і втрачають привабливий зовнішній вигляд. Готовий продукт істотно виграє за всіма вищезазначеними аспектам. Грибочки в банці красиві, цілі, апетитні. І Ви отримуєте саме ту вагу, яка заявлена виробником на упаковці.

Популярні види грибів

Безумовно, лідером за кількістю продажів залишаються печериці. Вони випускаються в маринованому, пастеризованому вигляді, шматочками або цілком. Подібний напівфабрикат ідеально підходить для приготування різноманітних перших і других страв, закусок. Величезна користь печериць полягає в тому, що вони містять багато фосфору. Крім того, в них є цинк і калій.

Не поступаються за популярністю шампіньйонам гриби опеньки. З причини мінімальної калорійності цей сорт грибів вважається самим дієтичним. Одночасно з цим опеньки багаті солями магнію, фосфором, кальцієм.

Білі гриби - чемпіони за вмістом білка і вітамінів. За даними досліджень, один кілограм білих грибів містить більше протеїну, ніж кілограм яловичини. Бонусом також буде висока концентрація вітаміну РР і В. Унікальність білого гриба полягає в утриманні 22 амінокислот, необхідних для нормальної діяльності організму людини.

Гриби шиітаке - екзотична новинка, яка припала українцям до душі. Корисні властивості продукту складно переоцінити завдяки багатому хімічному складу. Гриби шиітаке використовуються в кулінарії в складі китайських, корейських страв. Але їсти їх можна і просто так в якості самостійної закуски, адже вони неймовірно смачні.

І останні, але не менш важливі - лисички. У них міститься велика кількість вітамінів і мікроелементів, необхідних для здоров'я очей. Регулярне вживання лисичок маринованих є профілактикою багатьох очних хвороб.

Замовити консервовані гриби онлайн

У продажу зараз можна знайти будь-які види грибів, включаючи рідкісний трюфель і екзотичний шиітаке. Виробники випускають їх як цілими, так і у вигляді скибочок або часточок. Доступні моноконсерви або асорті, де зібрано відразу кілька різновидів продукту. Будь-яку продукцію Ви можете вигідно замовити онлайн на сайті АкваМаркет. Кращі свіжі гриби і грибні консерви в Києві, широкий асортимент і неймовірно доступні ціни для покупців сегменту HoReCa. Чому варто оформити замовлення саме в нашому магазині:

  • АкваМаркет пропонує продукцію перевірених брендів, яка відома своєю якістю і відмінними смаковими характеристиками.
  • Всі мариновані гриби приготовлені з натуральних інгредієнтів. У складі маринадів не використані шкідливі харчові добавки, агресивні консерванти.
  • У кожній баночці - відмінний смак і максимум користі. Збалансована рецептура маринадів від відомих виробників гарантує дивовижний смак продукту.
  • Доступні ціни. Оскільки грибні консерви ми отримуємо безпосередньо від виробників, ціна на гриби в АкваМаркет нижче, ніж в офлайн-магазинах Києва. Більш того, якщо замовити гриби оптом, можна розраховувати на додаткову знижку.

Сьогодні щоб побалувати себе смачними маринованими грибами не потрібно йти в ліс і займатися консервацією. Кращі консерви вже зібрані на полицях нашого інтернет-магазину. Білі гриби, шампіньйони, шиітаке, опеньки - все це і багато іншого знайдеться в асортименті. Натуральні грибні консерви з доставкою по Києву та Україні.