Кускус - купити Крупи у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (8)

- грн
Сортування: За замовчуванням
ArtFoods, 4*125 г, Крупа, Кускус пшеничний
Артикул: 72326
Pere, 400 г, Крупа кускус пшеничний, ПЕТ
Артикул: 72319
Pere, 800 г, Крупа кускус пшеничний, ПЕТ Pere, 800 г, Крупа кускус пшеничний, ПЕТ
Артикул: 72316
Август, Крупа пшенична Кус-кус, 400 г Август, Крупа пшенична Кус-кус, 400 г
Артикул: 19022
Сто пудов, Крупа пшенична Кус-кус, 400 г
Артикул: 14731

Кускус у Білій Церкві


Кускус - це марокканський аналог макаронних виробів, тільки користі від нього набагато більше, ніж від пасти. Основою для виробництва крупи служить подрібнена пшенична крупа твердих сортів. Як правило, розмір подрібнених зернят не перевищує 2 мм. Крупа кус кус до недавнього часу вважалася екзотичною, а чули ми про неї тільки в кулінарних передачах. Однак, незважаючи на східне походження, сьогодні кус-кус став популярним і затребуваним в українського споживача. Легка, розсипчаста каша прекрасно урізноманітнює меню, а також збагатить раціон корисними компонентами і речовинами. Правильно приготовлена ​​пшенична крупа порадує однорідною, ніжною текстурою, золотистим кольором і неймовірним ароматом. А кухарі цінують кускус за його унікальну здатність абсорбувати смаки і аромати інших інгредієнтів блюда.

В даному розділі сайту АкваМаркет Ви можете замовити онлайн будь-які види кускусу від популярних брендів: Август, Олімп, Сто пудів. В наявності крупа без добавок, а також каша кус-кус з овочами і спеціями, приготування якої не забере багато часу. Зверніть увагу, що крупа відрізняється за розмірами і смаковими якостями. У продажу є такі види кускусу:

  • Марокканський. Крупа дрібної фракції, найбільш поширена на ринку. До її переваг можна віднести швидке приготування і ніжний смак.
  • Ізраїльський. Крупинки розміром з горошинки чорного перцю готуються довше. Однак порадує така каша насиченим маслянистим смаком і в'язкою текстурою. Іноді ізраїльський кускус використовують в якості альтернативи для приготування варіацій на тему різотто.
  • Ліванський. Найбільший за розміром кускус, який готується довше інших різновидів. Така каша зберігає максимум корисних компонентів.

Кускус. Калорійність і особливості складу

На 100 грам сухої крупи доводиться 376 кКал, тому кускус навряд чи можна назвати низькокалорійним продуктом. Проте, він широко застосовується в дієтичному раціоні, оскільки містить клітковину і складні вуглеводи. Також кускус крупа багата на вітаміни групи В, які піклуються про нашу нервову систему. Отже, регулярне вживання каші з даного продукту сприяє нормалізації психоемоційного стану. Людина позбавляється від депресії, безсоння, хронічної втоми.

Вміст заліза, фосфору, калію і міді в продукті також високий. Крім того, незаперечна користь кускусу для травлення, оскільки в каші присутньо багато харчових волокон. Кускус покращує роботу травної системи, очищає кишечник, позбавляє від закрепів. Також він стабілізує водно-сольовий баланс і покращує діяльність мозку. Крупа корисна дітям і людям з ослабленим імунітетом.

Що таке кускус для кулінарів

Традиційно крупу готують на пару, в ідеалі - за допомогою пароварки. У нижню чашу поміщають м'ясо, овочі або рибу, а в верхню чашу насипають крупу. Такі особливості приготування дозволяють наситити кашу різноманітними ароматами, щоб створити гармонійне блюдо, де гарнір ідеально доповнює м'ясо або рибу. Примітно, що готову кашу подають не тільки в гарячому, але і в холодному вигляді.

Пшенична крупа відмінно поєднується з рибою, морепродуктами, приправами, овочами і навіть горіхами. Рецепт кускусу легко підібрати під свій смак, оскільки каша може бути солодкою, пряною, солоною і навіть кислою в залежності від використовуваних інгредієнтів. Часто крупа кускус йде як окремий інгредієнт у складі салатів. Для таких цілей АкваМаркет рекомендує купувати ізраїльський або ліванський кускус, оскільки він більший і краще зберігає форму після приготування. Менеджери нашого магазину в Києві цілодобово на зв'язку і охоче підкажуть, який варіант крупи підійде під Ваші гастрономічні уподобання.

Як варити кускус

Щоб приготувати смачну, розсипчасту крупу важливо знати, як правильно підготувати кашу і у скільки разів збільшується кускус під час приготування. Крупа, яка продається на сайті АкваМаркет, вже пропарена і висушена, тому підготовка не потребуватиме тривалих маніпуляцій.

Залийте в каструлю воду і доведіть її до кипіння. Додайте сіль. Скільки варити кускус написано на упаковці. Традиційно пропорції крупи до води становлять 1: 2, тобто на одну частину сухого продукту беруть 2 частини води.

Засипте крупу в воду, варіть 2-3 хвилини, ретельно помішуючи. Потім вимкніть плиту, закрийте ємність кришкою і настоюйте кашу 10-15 хвилин. Якщо Вам цікаво, як приготувати кускус з овочами, можна знайти в Інтернеті відповідний рецепт. Варіантів приготування маса. На сайті АкваМаркет є вже готові суміші крупи і сушених овочів, прянощів. Наприклад, кускус Олімп по-східному, з сушеним перцем і т.д. З такою крупи відразу виходить оригінальний гарнір, який доповнить тушковане або запечене м'ясо, птицю або рибу.