Вода для спорту - купити Мінеральна вода у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (15)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Девайтіс Спорт, 0,5 л, Вода мінеральна негазована, ПЕТ Девайтіс Спорт, 0,5 л, Вода мінеральна негазована, ПЕТ
Артикул: 89893
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Vittel Спорт, 0,75 л, Вітель, Вода мінеральна негазована, ПЕТ Vittel Спорт, 0,75 л, Вітель, Вода мінеральна негазована, ПЕТ Vittel Спорт, 0,75 л, Вітель, Вода мінеральна негазована, ПЕТ Vittel Спорт, 0,75 л, Вітель, Вода мінеральна негазована, ПЕТ
Артикул: 43854
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Evian, Спорт, 0,75 л, Евіан, Вода негазована, ПЕТ Evian, Спорт, 0,75 л, Евіан, Вода негазована, ПЕТ
Артикул: 42660
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Icelandic Glacial, Спорт, 0,75 л, Айсландік Глесіал, Вода мінеральна негазована, ПЕТ Icelandic Glacial, Спорт, 0,75 л, Айсландік Глесіал, Вода мінеральна негазована, ПЕТ Icelandic Glacial, Спорт, 0,75 л, Айсландік Глесіал, Вода мінеральна негазована, ПЕТ
Артикул: 39690
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
 Малиш, Спорт, 0,33 л, Вода дитяча негазована, з перших днів життя, ПЕТ  Малиш, Спорт, 0,33 л, Вода дитяча негазована, з перших днів життя, ПЕТ  Малиш, Спорт, 0,33 л, Вода дитяча негазована, з перших днів життя, ПЕТ
Артикул: 15104
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
 Моршинка Спорт, 0,33 л, Вода дитяча негазована, з перших днів життя, ПЕТ  Моршинка Спорт, 0,33 л, Вода дитяча негазована, з перших днів життя, ПЕТ
Артикул: 26843
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
 Моршинська Спортик, 0,33 л, Вода негазована, з дозатором, ПЕТ  Моршинська Спортик, 0,33 л, Вода негазована, з дозатором, ПЕТ
Артикул: 1418
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Buvette Sport, 0,75 л, Бювет Спорт, Вода мінеральна негазована, ПЕТ Buvette Sport, 0,75 л, Бювет Спорт, Вода мінеральна негазована, ПЕТ
Артикул: 91803
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
новинка!
Fleur Alpine, Спорт, 0,25 л, Флер Алпін, Вода дитяча негазована, з перших днів життя, ПЕТ, ПЕТ
Артикул: 32132
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Аквуля, Спорт, 0,5 л, Вода дитяча негазована, з перших днів життя, ПЕТ Аквуля, Спорт, 0,5 л, Вода дитяча негазована, з перших днів життя, ПЕТ
Артикул: 6110
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Вершина, Спорт, 0,8 л, Мінеральна вода, негазована, ПЕТ
Артикул: 84013
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Крайна спорт, 0,88 л, Вода мінеральна, негазована, ПЕТ
Артикул: 91729
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Крайна спортик, 0,33 л, Вода мінеральна, негазована, ПЕТ Крайна спортик, 0,33 л, Вода мінеральна, негазована, ПЕТ
Артикул: 91727
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Малятко, Спорт, 0,33 л, Вода дитяча негазована, з перших днів життя, ПЕТ, ПЕТ Малятко, Спорт, 0,33 л, Вода дитяча негазована, з перших днів життя, ПЕТ, ПЕТ Малятко, Спорт, 0,33 л, Вода дитяча негазована, з перших днів життя, ПЕТ, ПЕТ
Артикул: 3573
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Моршинська Спорт, 0,75 л, Вода мінеральна негазована, ПЕТ Моршинська Спорт, 0,75 л, Вода мінеральна негазована, ПЕТ
Артикул: 3486
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Вода для спорту у Білій Церкві


Спорт і вода нерозривно пов'язані один з одним. Підтримка водного балансу грає важливу роль, оскільки від цього залежить наше самопочуття. Заняття спортом припускають, що наш організм буде втрачати воду. Потрібно своєчасно заповнювати дефіцит, щоб не допустити зневоднення.

Роль води при заняттях спортом

Напевно Ви помічали, що спортсмени в тренажерному залі завжди носять із собою пляшку води. Справа тут не тільки в банальній спразі. Вода при фізичних навантаженнях виконує функції своєрідного палива. Поступаючи в організм, вона забезпечує нормальне функціонування всіх груп органів. Отже, людина може виконати більше роботи перш, ніж відчує втому. Ось чому спортсменам потрібно пити багато води. Вона допомагає справлятися з виснажливими навантаженнями, підвищує витривалість і забезпечує результативність кожного заняття спортом.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою воду для спорту в практичній тарі. Ви можете недорого замовити онлайн негазовану воду Моршинська спорт в пляшці з поїльником. Таку воду зручно брати з собою на пробіжку або в зал. Ми гарантуємо якість товару та доступні ціни на продукцію. Всім, хто вирішить купити воду для спорту оптом, надаємо приємні знижки і бонуси. Продукція доступна не тільки мешканцям Києва, а й усієї України, так як наша доставка працює по всій країні.

Чи варто пити воду під час тренувань

Незважаючи на доведену користь води під час фізичної активності, до сих пір в колах спортсменів існує один міф. Він полягає в наступному: деякі вважають, що вживати рідину під час тренування не потрібно. Щоб зрозуміти, чи потрібно пити воду під час тренувань, варто розібратися в іншому питанні. Що станеться, якщо на тренуванні допустити зневоднення.

Вода при фізичних навантаженнях не тільки втамовує спрагу, а й розріджує кров. Дефіцит рідини в організмі тягне за собою підвищення в'язкості крові, яка повільніше циркулює по венах. Через уповільнення руху крові погіршується транспортування кисню і поживних речовин в мозок, м'язові тканини. Отже, щоб доставити необхідну кількість поживних елементів в пункт призначення організму доводиться працювати в посиленому режимі. Це тягне за собою прискорення серцевого ритму і підвищення температури тіла. Ось чому спортсменам потрібно пити багато води. Нехтуючи вживанням рідини, можна спровокувати виникнення таких серйозних захворювань, як ішемія. У людей, що займаються фізичними вправами, денна норма води повинна збільшуватися пропорційно енерговитратами.

Щоб заощадити час, скористайтеся сайтом АкваМаркет, щоб купити воду для спорту онлайн. В каталозі легко знайти потрібний товар, вибравши воду за вартістю, брендом або обсягом. Завжди в наявності газована і негазована вода від провідних українських, європейських виробників. Не забувайте, що вода для спортсменів - важлива складова результативного тренінгу. Загляньте до нас, щоб купити з доставкою воду для спорту за доступними цінами. Доставка на будинок або в офіс по Києву, Харкову, Одесі, Чернігову здійснюється власною кур'єрською службою. В інші міста України відправляємо товар транспортною компанією Нова Пошта.

Спорт і вода. Шукаємо баланс

Тепер Ви знаєте, як і роль води при заняттях спортом. Наступний крок - виробити правильне ставлення до вживання рідини. Тоді вода для спорту буде приносити організму максимум користі. Тут важливо дотримуватися кількох простих принципів:

  • Пийте чисту воду без добавок. В ідеалі, це повинна бути мінеральна столова негазована вода. Завдяки вмісту мікро- і макроелементів, солей вона швидко відновить водний баланс. Солодка вода для спорту не підходить. Також в якості пиття не рекомендується використовувати соки, лимонади.
  • Розберіться, як правильно пити воду під час занять спортом. Важливо розробити відповідний графік прийому води, створений з урахуванням режиму тренувань, стану організму і його індивідуальних особливостей. Краще порадитися з лікарем або тренером, який знає, як розрахувати свою норму води.
  • Уникайте крайнощів. Спорт і вода повинні існувати в балансі. Не варто пити надмірно багато рідини. Ваше завдання полягає в підтримці нормального гідробалансу. А це означає, що денна норма води повинна бути скоригована з урахуванням фізичної активності.

Як правильно пити воду під час занять спортом

Вживати рідину потрібно з рівними інтервалами, незалежно від того, хочеться Вам пити в даний момент чи ні. В Інтернеті можна знайти багато рекомендацій і таблиць, як розрахувати свою норму води. При розрахунках враховується як інтенсивність тренувань, так і вага людини. Але є кілька загальних порад, як пити воду під час тренувань:

  • Перед заняттям. За 2-3 години до передбачуваної тренування можна випити 500 мл рідини. Безпосередньо перед стартом роботи в спортзалі - ще 200 мл. Людям, які тренуються в жарку погоду на відкритому повітрі, рекомендуємо збільшити вищевказану норму на 30%.
  • На занятті. Кожні 20 хвилин випивайте по 150-200 мл рідини. Це не тільки прискорить обмінні процеси, а й забезпечить нормальний гідробаланс.
  • Після заняття. Протягом двох годин після закінчення тренування потрібно випити 500-600 мл питної води. Таким чином Ви заповните дефіцит рідини, втраченої під час виконання вправ.

І пам'ятайте, вкрай важливо пити воду кімнатної температури. Навіть якщо Вам жарко, не вживайте рідину холоднішу +15 градусів Цельсія. Керуючись цими простими рекомендаціями, Ви забезпечите правильну терморегуляцію тіла і нормальний перебіг обмінних процесів. А інтернет-магазин АкваМаркет візьме на себе всі турботи про доставку питної води для спортсменів. Замовляйте чисту негазовану воду додому, в офіс або спортзал. Співпрацюємо з оптовими замовниками, відвантажуючи товар зі складу в будь-якій кількості.