Джамбо рулони - купити Паперові рушники у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (21)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Mirus, 1 рул., Паперові рушники Мірус, 2-шарові, без перфорації, 150 м Mirus, 1 рул., Паперові рушники Мірус, 2-шарові, без перфорації, 150 м
Артикул: 7097
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Кохавинка, 1 рул., Паперові рушники, одношарові, сині, 150 м, 1050 листів, 20х20 см
Артикул: 47403
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Bima, 1 рулон, Паперові рушники Біма, 2-шарові, 650 відривів, 130 м, 18х18 см
Артикул: 39802
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Mildi Premium, 1 рул., Рушники паперові Мілді, 2-шарові, 330 аркушів, 90 м, 16х16 см
Артикул: 19652
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Mildi, 1 рул., Рушники паперові Мілді, одношарові, зелені, 350 аркушів, 100 м, 16х16 см
Артикул: 19651
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Tork, Advanced, 1 рул., Паперові рушники Торк, 2-шарові, 150 м, 600 аркушів, 19х19 см
Артикул: 19789
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
КПК, 1 рул., Паперові рушники Джамбо, 2-шарові, 100 м, 18х18 см
Артикул: 15290
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
КПК, 1 рул., Паперові рушники Джамбо, 2-шарові, без перфорації, 150 м, 18х18 см КПК, 1 рул., Паперові рушники Джамбо, 2-шарові, без перфорації, 150 м, 18х18 см
Артикул: 15289
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Zewa, Jumbo Premium, 1 рул., Паперові рушники Джамбо, 3-х шарові, 230 відривів
Артикул: 78605
Tork, Matic, 400 аркушів, Рушники паперові в рулонах, двошарові, м'які, білі, 100 м
Артикул: 63636

Джамбо рулони у Білій Церкві


У широкому асортименті різноманітних витратних матеріалів паперові рушники займають особливе місце. Зручні і практичні рушники в рулонах набули широкого застосування в різних сферах діяльності. Їх використовують вдома, в кафе, ресторанах, офісах, громадських туалетах і інших закладах. Без них буквально не обійтися на кухні, коли потрібно швидко витерти руки або прибрати зі стільниці різноманітні забруднення. Рушники в рулонах відрізняються прекрасним поглинанням, тому швидко видаляють бруд, жир, вбирають вологу.

Якщо Вам потрібно купити з доставкою паперові рушники в Києві, інтернет-магазин АкваМаркет пропонує широкий асортимент подібних товарів. В наявності будь-які види одноразових паперових рушників від провідних виробників: Кохавинка, Зева, Ecolo, Mirus. Ми пропонуємо як недорогі рішення, так і товари преміум-класу для покупців сегменту HoReCa. Незалежно від обсягу замовлення, кожен покупець АкваМаркет гарантовано отримує якісний товар за максимально низькими цінами. Якщо Ви представник бізнесу, пропонуємо вигідно купити оптом паперові рушники Джамбо з тримачами або для диспенсерів. Для роздрібних покупців ми також підготували вигідні цінові пропозиції, а також можливість адресної кур'єрської доставки в Київ, Харків, Луцьк, Одесу.

Кухонні рушники з паперу та їх особливості

Паперові рушники - приголомшливий винахід. Їх роблять за тим же принципом, що і паперові серветки. Одноразові рушники в рулоні мають перфорацію для легкого відриву. Рулон завжди під рукою, при необхідності потрібно лише відірвати потрібну кількість паперу і використовувати її за призначенням. Перший час паперові рушники використовували виключно на професійних кухнях. Однак оцінивши переваги виробів, ними стали користуватися і в побуті. Сьогодні область застосування рулонних рушників безмежна. Їх можна побачити на кухні в квартирі, в ресторані, в місцях громадського скупчення людей, в офісах або в майстернях.

Одноразові паперові рушники і їх види

У більшості місць громадського користування Ви побачите спеціальні диспенсери або тримачі для установки рулону паперових рушників. Самі витратні матеріали запропоновані на ринку в широкому розмаїтті. Відрізняються рушники по щільності, розміру листів, довжині рулону. Параметри впливають на особливості паперу і його вартість. Наприклад, паперові рушники Джамбо дво- або тришарові обійдуться дорожче, оскільки вони більш щільні. Однак слойність паперу забезпечить високу гігроскопічність і щільність. В результаті серветки не рвуться в руках, прекрасно вбирають вологу.

Відрізняються паперові рушники за типом подачі. Тут виділяють два види виробів:

  • Рушники Джамбо. Вироби з центральною витяжкою і лінією відриву. Джамбо це зручний і недорогий спосіб використання паперових рушників без додаткового обладнання. Рулон Джамбо практичний в експлуатації. Досить закріпити його на тримач і відривати необхідну кількість паперу. Також паперові рушники Джамбо підходять для відкритих диспенсерів з лезом відсікання.
  • Рушники з подачею з диспенсера. Встановлюються виключно всередині спеціального аксесуара. В середньому кожен диспенсер вміщує рулон на 1000-1200 відривів, чого достатньо для середнього споживання витратних матеріалів двома-трьома людьми.

Де використовують паперові рушники

Вироби набули широкого застосування в різних сферах діяльності людини. Деякі особливості паперових рулонних рушників зробили їх фаворитом у споживачів. На відміну від тканинних рушників, які потрібно прати, прасувати, паперові більш прості у використанні. Їх застосовують для:

  • Прибирання різних поверхонь в туалеті, на кухні, у ванній кімнаті. Папір відмінно вбирає вологу і прибирає забруднення з предметів інтер'єру, меблів, сантехніки.
  • Приготування страв. Після обсмажування або запікання продукти можна викласти на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир. Також папером обсушують і протирають вимиті продукти.
  • Зберігання зелені. Якщо звернути пучок зелені в паперову серветку і відправити в холодильник, то продукт довше збереже свіжість і не зів'яне.
  • Зберігання хліба. Використовуйте паперові рушники, щоб хлібобулочні вироби залишалися свіжими протягом тривалого періоду часу. Папір перешкоджає висиханню продукту і утворення цвілі.

А ще рушники з целюлози можна використовувати в якості фільтра для чаю або кави, якщо під рукою немає сита, фільтрів або інших аксесуарів. Тому паперові рушники дійсно знайдуть застосування в будь-якій ситуації.

Переваги рулонних кухонних рушників

Для виготовлення продукції використовуються органічні сполуки і якісна целюлоза. У нашому магазині Ви можете замовити онлайн паперові рушники з вторсировини оптом, заощадивши кошти. Універсальні паперові вироби, які зручно застосовувати в технічних або гігієнічних цілях. У чому полягають переваги рушників рулонних:

  • Висока якість. Навіть найдоступніші рішення від брендів України порадують бездоганним виконанням і відмінною якістю матеріалу.
  • Практичність. Ви можете замовити онлайн рушники рулонні будь-якої довжини, щоб оптимізувати процеси заміни і використання витратних матеріалів.
  • Універсальність. Вироби однаково ефективні для дома, підприємства, ресторану, магазину, складського приміщення.
  • Екологічність. Біорозкладана продукція не шкодить навколишньому середовищу, безпечна для здоров'я людини.

АкваМаркет пропонує купити з доставкою рушники оптом за ціною виробника. В каталозі зручно вивчити особливості продукції, підібрати товари за ціною, брендом або іншими параметрами. Паперові рушники - це практичне рішення для бізнесу, зручність та комфорт на кожній кухні.