Гумки - купити Письмове приладдя у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (11)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Koh-I-Noor 300/60, Ластик Слон, м'яка
Артикул: 43756
Koh-I-Noor Sunpearl 60, Ластик комбінований
Артикул: 43758
Koh-I-Noor Sunpearl 80, Ластик комбінований
Артикул: 43759
Koh-I-Noor, Гумка Слон, 300/80, м'яка
Артикул: 43757
AIHAO, Star & Heart, Ластик в асортименті, 1 шт.
Артикул: 19755

Гумки у Білій Церкві


Ластик – це один із найбільш затребуваних видів канцелярських товарів поряд з олівцями та ручками. Всупереч поширеній думці, користуються ластиками не лише школярі. Виріб затребуваний у художників, дизайнерів, інженерів, а також людей, діяльність яких пов'язана з документообігом. Знайти гумку для олівця можна практично в кожному будинку. Сьогодні є великий вибір подібних виробів, а виробники випускають нові і нові варіанти. І не кожен споживач знає все про ластики. Насправді вибрати хорошу гумку для стирання не так просто, як може здатися на перший погляд. Ускладнює вибір саме різноманіття варіантів на полицях магазинів. Однак саме правильна гумка забезпечить хороший результат залежно від завдань, які потрібно вирішувати. Тому перед придбанням варто чітко ознайомитися з порадами, як вибрати хорошу гумку. У такому разі розчарування після покупки Ви точно не відчуєте.

Наш магазин охоче надасть Вам вичерпну інформацію про канцтовари, а також допоможе купити з доставкою гумку відмінної якості. Ми подбали про те, щоб зібрати максимально широкий асортимент товарів, де точно знайдеться те, що Ви шукали. Якісна стирачка для ручок або гумка Кохінор для кольорових олівців. Різноманітність форм, розмірів, будь-які матеріали та як завжди найдоступніша ціна. Надсилання товарів з Києва здійснюється по всій Україні. На АкваМаркеті можна замовити канцтовари оптом для школи, офісу або інших цілей.

Особливості гумок за матеріалами

Як відомо, саме матеріал багато в чому визначає функціональні особливості виробу. Гумка – не виняток. Залежно від матеріалу, з якого виготовлена ​​стирачка, змінюються її властивості. Ось найпоширеніші варіанти:

  • Гума. Найдешевший і доступніший матеріал. Гумові стирачки найчастіше прикріплені до кінчика простого олівця. Продаються вони також окремо в будь-якому форматі. Гумові стирачки міцні та універсальні. Однак під час роботи матеріал залишає невелику крихту на папері, яка може пошкодити малюнок або креслення. Зате гумка відмінно стирає дрібні деталі, тому нею легко видаляти неточності.
  • Вініл. Довговічний та практичний матеріал, який служить набагато довше звичайної гуми. Вінілова стирачка англійською мовою маркується словом «vinyl», тому його легко впізнати за написом на упаковці або безпосередньо на виробі. Гумка з вінілу легко видаляє сліди від чорнографітних олівців, не залишаючи слідів чи дрібної крихти.
  • Каучук. Натуральний матеріал, пластичний та гнучкий. Їх використовують при роботі із щільною поверхнею, наприклад, із ватманом або картоном. Каучукова гумка відмінно підійде для видалення чорнила, олівців, у тому числі кольорових. Це максимально універсальні гумки, застосування яким можна знайти практично скрізь. Єдиний недолік – згодом такий аксесуар висихає та покривається невеликою скоринкою. Однак цього можна уникнути, якщо дотримуватися рекомендацій щодо зберігання.

Знаючи особливості кожного матеріалу, Ви легко підберете гумку Koh-i-Nor під конкретну мету. Наприклад, м'яка гумка стандартної форми із синтетичних матеріалів відмінно підійде для щоденного використання. А ось для видалення ручки або олівця на ескізах краще вибрати щось вузькоспеціалізоване, що підходить під поставлене завдання.

Замовити гумку онлайн

Інтернет-магазин АкваМаркет – це достаток канцтоварів на будь-який смак та гаманець. Гумки Кохінор, Maped у нас запропоновані у великій кількості. Вироби стануть у нагоді як для повсякденного використання, так і для застосування у професійній сфері, наприклад, для створення ескізів, креслень, планів або ексклюзивних малюнків. Нагадуємо, що ми реалізуємо канцелярські товари оптом, замовити які можна безпосередньо на сайті у необхідній кількості. АкваМаркет працює цілодобово і навіть за умов локдауну. Якісні канцтовари за ціною виробника з доставкою до Вашого міста!