Дироколи - купити Офісна канцелярія у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (12)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Buromax, Дирокол, 30 аркушів, BM4038, Метал, Чорний Buromax, Дирокол, 30 аркушів, BM4038, Метал, Чорний
Артикул: 17629
Buromax, дирокол, ВМ4081, м/у Buromax, дирокол, ВМ4081, м/у
Артикул: 10443

Дироколи у Білій Церкві


Дирокол - незамінний атрибут для офісу, оскільки він забезпечує акуратне і структуроване зберігання документів. Даний механічний прилад використовують, щоб робити отвори в стопках паперу. Складається апарат з корпусу, папероприймача, важеля і стержня-ножа, який, власне, і робить отвори. Існують такі види діркопробивачів:

  • Стандартні офісні. Найпростіший дирокол для паперу, який робить круглі отвори в стосі для подальшої підшивки листів в швидкозшивач.
  • Фігурні. Роблять в папері отвори у вигляді всіляких фігур, мордочок тварин. Знайшли широке застосування у творчості, а саме - в скрапбукінгу. За допомогою фігурних дироколів виготовляють листівки, прикрашають альбоми, роблять всілякі вироби.

Канцелярський дирокол відрізняється за кольором, розміром, дизайном, компактністю і багатьма іншими параметрами. Оскільки кожен виробник постійно розширює асортимент, в лінійці знайдуться абсолютно різні канцтовари, розраховані на будь-якого користувача. Кращі дироколи для офісу та школи Ви легко знайдете на сайті АкваМаркет. На полицях нашого онлайн-магазина запропонований всеосяжний вибір канцтоварів від таких брендів, як Економікс, Буромакс, Акцент, Клерк. Ви можете купити з доставкою дироколи в Києві за ціною від 47 грн за одиницю. Це абсолютно недорого, враховуючи вартість товарів в роздрібних мережах. Оптовим замовникам надаємо приємні знижки. Доставка посилок здійснюється повсюдно по всій країні. Замовляйте канцтовари онлайн, залишайтеся вдома. А ми швидко доставимо їх до Києва, Львова, Одеси, Дніпра, Запоріжжя, Чернігова та будь-якого іншого міста України.

Як вибрати канцелярський дирокол

Щоб купити підходящі канцтовари слід звертати увагу на кілька ключових параметрів. Розглянемо основні з них. Діркопробивачі випускаються в пластиковому або металевому корпусі. Переваги металу очевидні, але варіанти з пластика будуть компактніші і легші. Віддавайте перевагу виробам з прогумованими вставками на дні. Так пристрій не буде ковзати по поверхні столу під час роботи, а також не подряпає покриття.

Дирокол для паперу випускається в різній потужності. Так, моделі на 10-12 аркушів підійдуть для побутового використання. Вони недорогі, компактні і відрізняються високою надійністю. Купити недорого дирокол маленький краще для тих, хто буде користуватися ним нечасто. Моделі на 12-20 аркушів потужніші. Тим, для кого дирокол - це інструмент інтенсивного використання, рекомендуємо купити виріб на 25-40 аркушів. Зустрічаються у продажу і такі вироби, які пробивають до 250 аркушів. Однак працювати з таким механізмом досить складно, тому він використовується в рідкісних випадках.

Ще один критерій вибору - кількість отворів, які робить стрижень-ніж. Класичні моделі розраховані на два отвори. Але також можна знайти дирокол на 4 отвори, який підходить для підшивки документів в папки на кільцях. Відстань між отворами варіюється. Згідно з європейським стандартом параметри складають 80/80/80мм. Але якщо Вам потрібен скандинавський тип зшивання, краще купити в Києві дирокол з відстанню між отворами 20/70/20 мм.

Замовити канцтовари онлайн недорого

Купівля аксесуарів для школи та офісу - відповідальний процес, який не терпить поспіху. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує насолодитися зручним форматом шопінгу в режимі онлайн. Наш каталог - це достаток всіляких діркопробивачів, призначених для побутового та професійного використання. Моделі на будь-який смак і гаманець, продукція топових брендів, гарантія якості і оперативна доставка в регіони. Оскільки асортимент постійно поповнюється новинками, то кожен клієнт зможе підібрати фігурний дирокол для скрапбукінгу або звичайну модель для використання в офісі. Завдяки гнучкій системі знижок у нас вигідно купувати канцтовари оптом. Серед наших клієнтів є великі компанії, шкільні та дошкільні установи, представники державних структур. АкваМаркет - це сучасна торгова площадка з обширною номенклатурою канцтоварів, щоденників, аксесуарів для школи і офісу.