Вилки - купити Столові прибори у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (17)

- грн
Сортування: За замовчуванням
LUX Преміум, Вилка пластикова, чорна, 10 шт.
Артикул: 53312
новинка!
Промтус, Вилка міцна, біла, 100 шт. Промтус, Вилка міцна, біла, 100 шт.
Артикул: 11852
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
LUX, Вилка міцна, прозора, 100 шт. LUX, Вилка міцна, прозора, 100 шт.
Артикул: 20917
LUX, Вилка міцна, прозора, 10 шт. LUX, Вилка міцна, прозора, 10 шт.
Артикул: 10869
LUX, Преміум, Виделка пластикова чорна,100 шт.
Артикул: 52329
Linpac, 100 шт., Виделка дерев'яна, 16,5 см Linpac, 100 шт., Виделка дерев'яна, 16,5 см
Артикул: 67898
PapStar, Вилка міцна, дерев'яна, 100 шт. PapStar, Вилка міцна, дерев'яна, 100 шт. PapStar, Вилка міцна, дерев'яна, 100 шт. PapStar, Вилка міцна, дерев'яна, 100 шт.
Артикул: 15059
Промтус, Вилка міцна, біла, 10 шт. Промтус, Вилка міцна, біла, 10 шт.
Артикул: 10867
Вилка столова Біо, з кукурудзяного крохмалю, 200 шт., 17 см Вилка столова Біо, з кукурудзяного крохмалю, 200 шт., 17 см
Артикул: 79364

Вилки у Білій Церкві


Тарілки одноразові затребувані в сегменті виносної торгівлі так само, як і інший одноразовий посуд. Прилади дозволяють практично, безпечно і гігієнічно організувати трапезу в місцях великого скупчення людей. Пластикові вилки знадобляться на пікніку, на виїзному заході, в магазині або кафе, де можна взяти їжу на винос. Одноразові вилки сьогодні роблять неймовірно красивими, тому прилади не тільки практичні, але і стильні. Наявність одноразового посуду і приладів здатна поліпшити імідж компанії серед клієнтів або персоналу. Гості виїзного заходу, клієнти ресторану формату take away, колектив великої компанії будуть раді користуватися якісними одноразовими приладами. Саме такі товари і пропонує купити з доставкою інтернет-магазин АкваМаркет.

В наявності якісні та екологічні одноразові столові прибори, купити які можна оптом чи вроздріб. Вироби в індивідуальній або загальній упаковці по 6, 12, 24, 100 шт. Завдяки широкому асортименту кожен покупець знайде прилади, що ідеально підходять як за характеристиками, так і за ціною. У нас є не тільки пластикові, а й дерев'яні виделки, а також прилади з кукурудзяного крохмалю. Великий вибір відтінків і форми: вилки чорні, білі, прозорі, коричневі. Користуватися такими приладами зручно і безпечно. А оскільки ціна одноразових вилок у нас найнижча в Києві, Ви можете замовити онлайн прилади максимально вигідно.

Переваги використання одноразових вилок

Незважаючи на деякі особливості утилізації, вилки одноразові сьогодні - справжній мастхев в сфері рітейлу або громадського харчування. Давайте розглянемо, якими достоїнствами володіють одноразові столові прибори:

  • Екологічність. Навіть якщо у Вас під рукою вилки пластикові, вони виробляються з повністю переробних матеріалів, про що свідчить відповідне маркування на упаковці. А ось вилки з кукурудзяного крохмалю або дерев'яні прилади повністю біорозкладні і безпечні для навколишнього середовища.
  • Практичність. Прилади виробляють з термостійких матеріалів, які витримують як охолодження, так і нагрівання. Тому вилка одноразова може використовуватися для будь-яких видів страв.
  • Компактні розміри і невелика вага. Прилади зручно зберігати і транспортувати, що забезпечує додатковий комфорт від експлуатації.
  • Естетичний зовнішній вигляд. Для деяких підприємств одноразова вилка - це елемент іміджу або корпоративної культури. Тому стильний дизайн сучасних приладів стане ще одним аргументом на користь їх придбання.
  • Гігієнічність. Оскільки повторне використання вилок неможливо, процес харчування організований максимально безпечно і гігієнічно.

Які вибрати одноразові виделки

На перший погляд здається, що вибір приладів - справа не хитра. Однак навіть до цього процесу варто підійти максимально відповідально. Перше, на що варто звернути увагу - матеріал. Є такі види одноразових вилок: пластикові, дерев'яні, з кукурудзяного крохмалю. Всі варіанти безпечні і екологічні, проте відрізняються за особливостями експлуатації і ціною. Пластикові вилки з полістиролу або поліпропілену найдешевші. Обов'язково вибирайте матеріал з оглядкою на страви, які плануєте подавати.

Також важливо враховувати стилістику решти посуду. Важливо, щоб набір одноразових вилок гармоніював за кольорами і дизайном з тарілками, ложками та виделками. Тоді Ви отримаєте не просто прилади, а стильну прикрасу обіднього столу. Звертайте увагу на форму, розміри, дизайн. Пам'ятайте, що набір вилок обійдеться дешевше, ніж прилади поштучно. Чим більше кількість приладів в комплекті, тим нижче буде кінцева ціна кожної одиниці. У нашому магазині Ви знайдете презентабельні, міцні, практичні одноразові столові прибори, які можна замовити онлайн дешево. Пластикові вилки без запаху, виготовлені з якісного полістиролу, сумісні з гарячими і холодними стравами. Підходять як для пікніка, так і для використання кейтеринговими компаніями, ресторанами і магазинами, що реалізують їжу на винос.