Ніж - купити Столові прибори у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (13)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Промтус, Ніж міцний, білий, 100 шт. Промтус, Ніж міцний, білий, 100 шт.
Артикул: 3427
Промтус, Ніж міцний, білий, 50 шт. Промтус, Ніж міцний, білий, 50 шт.
Артикул: 10886
LUX, Ніж пластиковий, чорний, 10 шт.
Артикул: 53515
LUX, Одноразовий ніж міцний, прозорий, 100 шт. LUX, Одноразовий ніж міцний, прозорий, 100 шт.
Артикул: 9657
LUX Bittner, Ніж пластиковий, чорний, 100 шт.
Артикул: 52345
LUX, Ніж міцний, прозорий, 10 шт. LUX, Ніж міцний, прозорий, 10 шт.
Артикул: 10868
LUX, Ніж міцний, прозорий, 50 шт. LUX, Ніж міцний, прозорий, 50 шт.
Артикул: 10879
Linpac, 100 шт, Ніж дерев'яний, 16 см
Артикул: 68001
Lux, 90 шт., Ніж пластиковий, чорний
Артикул: 74614
Ножі FF, 100 шт., пластик, прозорі, 16 см
Артикул: 79383
Ніж столовий, 100 шт, одноразовий, дерев'яний, 16 см Ніж столовий, 100 шт, одноразовий, дерев'яний, 16 см
Артикул: 79387

Ніж у Білій Церкві


За останні кілька років одноразовий посуд став ще більш затребуваним, оскільки карантинні обмеження внесли свої коригування в роботу тисяч закладів громадського харчування. Винятком не стали і медичні установи, громадські їдальні, точки продажу їжі із собою. Крім цього, одноразові столові прилади продовжують використовуватися для організації пікніків або поїздок на природу. Посуд купують як звичайні українці, які планують виїзд на природу на травневі свята, так і кейтерингові компанії, які надають послуги організації виїзних заходів.

Інтернет-магазин АкваМаркет візьме на себе всі турботи, пов'язані з пошуком якісного одноразового посуду. У даному розділі каталогу Ви можете купити одноразові ножі оптом та в роздріб. Товарам, запропонованим на сайті, притаманний цікавий дизайн, естетичність та практичність. Ціна на пластикові ножі залежить як від виробника, так і кількості виробів в упаковці. Столові прилади різних кольорів виготовлені з будь-яких сучасних матеріалів, включаючи кукурудзяний крохмаль або дерево. Полиці нашого магазину регулярно поповнюються новинками, тому кожен замовник знайде товари на власний смак.

Переваги одноразових ножів

Як і інші столові прилади, одноразові ножі мають кілька незаперечних переваг. По-перше, в умовах пандемії коронавірусу, одноразовий ніж в індивідуальній упаковці гарантує гігієнічність та безпеку їди. Саме тому такою альтернативою стали замінювати навіть звичайні столові прилади там, де це є доречним. Одноразовий посуд не підлягає миття, тому немає шансів, що його використовуватимуть повторно. А це гарантує безпеку самого виробу. Виймаючи з індивідуальної упаковки одноразовий ніж, Ви можете бути впевнені, що ним до Вас ніхто не користувався відповідно ризик зараження мінімальний. Але це далеко не всі переваги одноразових ножів:

  • Це зручно. Навіть у звичайних умовах, коли немає потреби берегтись від вірусу, одноразові ножі зручні у застосуванні. Після використання їх потрібно лише утилізувати, мити не потрібно.
  • Це красиво. Різноманітність форм, кольорів, матеріалів та покриттів відкриває практично безмежні можливості в оформленні трапези. Прозорі ножі додадуть атмосфері легкості, а ніж пластиковий чорний стильно доповнить крафт-упаковку фаст-фуду. Завдяки грамотному підбору столових приладів, можна створити гарну та гармонійну обстановку.
  • Це екологічно. Якщо Вас хвилює турбота про навколишнє середовище, рекомендуємо звернути увагу на ножі із кукурудзяного крохмалю та дерев'яні ножі. Такі столові прилади розкладаються швидше за пластик, тому безпечні для екології.
  • Це комфорт. Одноразовий ніж із біопластику або дерева так само зручний, як і звичайний металевий ніж. За допомогою прилада Ви легко обробите м'ясо або рибу, розріжете овочі, не ризикуючи зламати основу ножа або його ручку.
  • Це практично. Зберігати та транспортувати вироби досить легко за рахунок їх компактних розмірів та невеликої ваги.
  • Це не дорого. Якщо замовити одноразові ножі оптом або купити великий набір одноразових ножів, вартість покупки буде максимально доступною. Величезний комфорт за невеликих фінансових вкладень.

При цьому Ви можете знайти столові прилади різного розміру та дизайну, що ще більше розширює можливості використання одноразових ножів. Нагадуємо, що вироби призначені для одноразового використання. Якісне покриття або міцний пластик не повинні вводити Вас в оману. Вироби не миють, а утилізують після застосування за призначенням.

Замовити одноразові ножі з доставкою

Ми точно знаємо, що для будь-якого підприємства сегмента HoReCa важливий час. Тому ми подбаємо про те, щоб своєчасно доставити Вам партію одноразових ножів із Києва до будь-якої точки країни. Замовити одноразовий посуд можна цілодобово, відправки здійснюються щодня. Якщо Ви помітили, що запас приладів добігає кінця, вже зараз оформіть замовлення на позицію, що сподобалася. Займайтеся улюбленою справою, поки ми забезпечимо Вашому бізнесу своєчасне постачання витратних матеріалів.