Тримач для паперових рушників - купити Тримачі паперових виробів у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Тримач для паперових рушників у Білій Церкві


В організації інтер'єру дрібниць не буває. І не важливо, про яке приміщенні йдеться - про домашню кухню, офісну їдальню або громадський санвузел. Вкрай важливо створити комфортну і зручну обстановку, де кожна річ знаходиться під рукою. Тримач для паперових рушників - популярний аксесуар, який можна зустріти вдома або в офісі. Його присутність в санвузлі або на кухні істотно полегшує побутові процеси. Тримач для рушників забезпечує просте завантаження одноразових серветок, а також їх гігієнічне використання.

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав кращі моделі аксесуарів для дому та для офісу. У нашому онлайн-каталозі Ви знайдете широкий вибір моделей з різним типом кріплення. В наявності настінні диспенсери і настільні рішення, міцні антивандальні тримачі для паперових рушників, застосовні в громадських місцях. АкваМаркет піклується про своїх клієнтів, тому пропонує купити з доставкою будь-які види диспенсерів. Різноманітність матеріалів, форм, розмірів, місткості дозволить кожному покупцеві підібрати рішення, яке точно відповідає потребам і особливостям приміщення.

Тримачі для паперових рушників і їх види

Напевно Ви відзначите, наскільки широкий асортимент аксесуарів запропонований в нашому інтернет-магазині. Перш, ніж замовити онлайн тримач для паперових рушників, варто уважно вивчити особливості товару, сферу застосування і функціональні можливості. Завдяки грамотно підібраному аксесуару можна оформити ергономічний робочий простір, забезпечивши комфорт кожного відвідувача. Це вкрай важливо не тільки для дома, але і для офісу, кафе, ресторану або іншого підприємства. Тримач для рушників може бути створений для:

  • Розміщення серветок в рулонах або аркушах.
  • З ручним або автоматичним вилученням паперу.

Також відрізняються вироби в залежності від способу установки. Тут варто виділити такі різновиди:

  • Настінний тримач для паперових рушників. Кріпиться безпосередньо на стіну, дозволяючи економити вільний простір на робочих поверхнях. Диспенсер настінний відрізняється компактними розмірами і стильним дизайном. Для його установки не буде потрібно спеціальне обладнання або певні навички. Кріплення, як правило, йдуть в комплекті.
  • Підставка для паперових рушників настільна. Диспенсер встановлюється на будь-якій горизонтальній поверхні, будь то тумба, стільниця або раковина. Настільний вертикальний утримувач для паперових рушників має міцну підставку, яка виключає можливість перекидання аксесуара. Серветки відриваються однією рукою, вертикальну стійку при цьому не доведеться притримувати.

Виробники випускають вироби не тільки в різному дизайні. Для виготовлення використовують різні матеріали, кожен з яких має певні характеристики. Так, Ви можете купити диспенсер настінний металевий. Це міцний і зносостійкий матеріал, що не вимагає спеціального догляду. Металеві підставки виглядають презентабельно і стильно завдяки хромованій дзеркальній поверхні. Ще один плюс - тривалий термін експлуатації, а також стійкість до зовнішніх впливів.

Не менш популярні тримачі з натурального дерева: сосни, бука. Вони довговічні, прості в догляді і виглядають неймовірно стильно. У продажу є пластикові моделі та комбіновані варіанти, в яких об'єднано кілька різних матеріалів.

Також в нашому магазині Ви можете замовити онлайн:

  • Класичні диспенсери для рулонних одноразових рушників різних розмірів.
  • Тримачі з підвищеною місткістю, призначені для використання декількох упаковок паперової продукції.
  • Підлогові сталеві моделі, що встановлюються в громадських місцях.
  • Антивандальні тримачі для паперових рушників, які відрізняються міцним закритим корпусом. Усередині аксесуара встановлюється спеціальний редуктор для нормування видачі паперу. Отже, з такого диспенсера неможливо витягнути все серветки.

Як вибрати тримач для паперових рушників за типом укладання серветок

Укладання паперових рушників здійснюється різними способами. Той чи інший спосіб позначають латинськими буквами V, C і Z. Перш, ніж купити тримач для паперових рушників, радимо звернути увагу, для якого способу укладання призначена та чи інша модель. У нашому магазині Ви можете замовити тримачі будь-якого типу для рушників в листах або рулонах. Доставка товару здійснюється в Київ, Харків, Львів, Дніпро, Запоріжжя та інші міста України. Менеджери охоче проконсультують з будь-яких питань і допоможуть знайти необхідні аксесуари.