Скребки для посуду - купити Аксесуари для миття посуду у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (14)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Fino, Скребок кухонний з нержавіючої сталі, 1 шт.
Артикул: 47660
Novax, 1 шт., Шкребок металевий, нержавіючий
Артикул: 88025
Vileda Inox, 3 шт., Скребок металевий, спіральний Vileda Inox, 3 шт., Скребок металевий, спіральний
Артикул: 78647
Бонус, 1 шт., Скребок для посуду з нержавіючої сталі Бонус, 1 шт., Скребок для посуду з нержавіючої сталі
Артикул: 8266
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Мелочи жизни, Шкребки фіброві, 5 шт.
Артикул: 47659
Apex, Inox, 2 шт., Губка для чищення посуду, нержавіюча сталь, 8 х 5 см
Артикул: 76071

Скребки для посуду у Білій Церкві


Іноді, щоб відмити брудний посуд, доводиться прикладати титанічні зусилля. Особливо, якщо мова йде про пригорілий жир на сковорідках, каструлях або мангальних решітках. Скребок для посуду допоможе повернути виробу сяючу чистоту, а Ви при цьому прикладете мінімум зусиль під час миття. Скребки для посуду роблять таким чином, щоб вони добре очищали тверді поверхні від серйозних забруднень. Як правило, виріб має жорстку поверхню, яка не сиплеться і не кришиться. У комплексі з миючим засобом скребок кухонний Novax або Фрекен Бок видалить найскладніші забруднення без будь-яких ускладнень. У подібних аксесуарів є маса переваг, ось лише деякі з них:

  • Довговічність і міцність. Незважаючи на те, що під час миття Ви прикладаєте фізичні зусилля, скребок прекрасно зберігає форму і підходить для тривалої експлуатації.
  • Повна безпека. Для виготовлення аксесуарів використовуються виключно гіпоалергенні матеріали, які не викликають алергічних реакцій. Йоржик для посуду Бонус підходить для чутливої ​​шкіри рук, а також для миття дитячого посуду.
  • Стійкість до дії різних речовин. Скребки сумісні з будь-якими видами побутової хімії, включаючи кислоти. Вони не окислюються, не змінюють колір і не втрачають свої експлуатаційні властивості при контакті з миючими, дезінфікуючими засобами.
  • Оптимальний розмір і ергономічна форма. Скребок добре лежить в руці, не вислизає, а при зберіганні не займає багато місця.

Незаперечною перевагою також є ціна на скребок для посуду металевий. Вартість аксесуарів стартує від 7-10 грн за пару, що робить вироби дуже зручними в експлуатації. Однак в нашому магазині Ви можете заощадити ще більше і купити кухонний скребок оптом, замовивши товар з доставкою в Київ або по Україні. АкваМаркет відібрав для Вас продукцію відомих брендів: Фрекен Бок, Бонус, Дрібниці життя, Vileda. В наявності будь-які види виробів, в тому числі скребок для склокераміки та інших поверхонь.

Асортимент аксесуарів для миття посуду

Як Ви могли здогадатися, сьогодні у продажу є не тільки звичні для нас металеві скребки. Оскільки посуд зараз випускається різний, і аксесуари для його миття необхідні спеціальні. Тож не дивно, що на ринку з'явилися особливі види скребків, призначені для роботи з тими чи іншими поверхнями. У кожному різновиді є свої особливості, що впливають на умови експлуатації. Давайте розберемося в асортименті докладніше:

  • Металеві скребки. Вони міцні, легкі і довговічні. Не іржавіють під впливом води і сонячного світла. Підходять для очищення будь-яких поверхонь, крім делікатних.
  • Пластиковий скребок для посуду. У нього менш абразивна поверхня, тому він підходить для делікатного посуду, в тому числі тефлонового або керамічного. Після миття на виробі не залишиться подряпин або потертостей, але при цьому Ви зможете повністю видалити забруднення.
  • Комбіновані. Поєднують в собі метал і пластик, тому є універсальним аксесуаром для миття посуду.
  • Фіброві скребки. Підходять для видалення максимально стійких забруднень, накипу, нагару.

Як правило, всі скребки випускаються круглої форми, оскільки саме вона дозволяє зручно мити посуд і тримати виріб в руках. За формою нитки буває скребок спіральний і сітчастий. Спіральні вироби м'якші, тому діють делікатно. Що стосується кольору, то тут є маса варіантів. Ви легко знайдете гарний скребок, який підійде за кольором до інтер'єру кухні.

Як вибрати скребок і не розчаруватися

Щоб покупка вироби не супроводжувалася негативними емоціями, слід ще зі старту приймати до уваги деякі особливості товару. В першу чергу дивіться на матеріал. Від його якості і щільності залежить можливість миття того чи іншого посуду. Наприклад, якщо використовувати металевий скребок для антипригарного посуду, можна пошкодити його поверхню. Краще знайти спеціальний матеріал, який і забруднення видалить, і матеріал не зашкодить.

Також варто звернути увагу на конфігурацію. Деякі виробники випускають скребки з двома типами поверхні (більш абразивною і делікатною), з ручкою (вбереже шкіру рук від механічного впливу). За ціною все гранично просто - вартість скребків кухонних брендових невисока, тому можна купити кілька штук без шкоди для бюджету. Якщо ж Вам необхідно запастися аксесуарами про запас, пропонуємо купити з доставкою скребки в нашому інтернет-магазині. Для оптових замовників діють приємні знижки, які дозволяють додатково економити на купівлі необхідних аксесуарів.