Спрей від комарів - купити Засіб від комарів у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Gardex, Classic, 100 мл, Cпрей від комарів
Артикул: 9123
Gardex, Extreme, 125 мл, Аерозоль-репелент від всіх комах
Артикул: 19191
Раптор, 275 мл, Аерозоль від 17 видів комах
Артикул: 58410
новинка!

Спрей від комарів у Білій Церкві


З приходом весни захист від комах стає актуальним завданням, в тому числі і для жителів міста. У парках, скверах активізуються комарі, кліщі, приносячи нам чималий дискомфорт. Щоб відчувати себе в безпеці і не боятися довгих прогулянок в сквері, краще відразу купити спрей від комарів Гардекс, Офф, Москітол. Ви можете підібрати підходящий засіб в нашому онлайн-каталозі і замовити його з доставкою по Києву та Україні. На відміну від офлайн магазинів, АкваМаркет реалізує репеленти цілий рік. Тому купити Пікнік спрей від комарів Ви можете в будь-який час року, навіть в зимовий період.

Аерозольні засоби захисту від комах неймовірно прості в застосуванні, показують високу ефективність. Спрей від комарів і кліщів досить розпорошити на одяг або відкриті ділянки тіла, після чого комахи будуть обходити Вас стороною. Тривалість дії у різних засобів відрізняється. Репеленти від комах надають відлякуючу дію протягом 4-8 годин в залежності від інтенсивності формули і складу. Сучасні засоби не тільки володіють інсектицидними властивостями, але і додатково живлять, зволожують шкіру, що неймовірно корисно при довгому знаходженні на відкритому повітрі.

Спрей від комарів і його переваги

Сьогодні можна купити абсолютно будь-який засіб від комарів. Інсектициди продаються у вигляді кремів, лосьйонів. Так чому саме спрей від комарів став таким популярним? Головне достоїнство аерозольних засобів - це простота застосування. Немає ніяких спеціальних схем, як користуватися аерозолями. Потрібно лише розпорошити їх на одяг або шкіру - і засоби вже працюють. У чому ще переваги аерозольних репелентів:

  • Займають мало місця, їх легко і зручно транспортувати. Якщо крем або лосьйон може протекти, оскільки тюбик лопнув, то спрей в цьому випадку більш зручний.
  • Не залишають слідів на одязі або шкірі. Формула сучасного аерозольного засоба розроблена таким чином, щоб не залишати жирних плям або слідів на одязі. Спрей швидко висихає, добре вбирається, не залишаючи липкого шару.
  • Безпечні та гіпоалергенні. Навіть при прямому контакті зі шкірою аерозоль від комарів Gardex, Off не викликає алергічних реакцій, тому повністю безпечний для здоров'я. Випускають бренди окрему лінійку продуктів для дітей. Спрей від комарів дитячий володіє максимально щадною формулою, складається з безпечних компонентів, які підходять для чутливої ​​дитячої шкіри.
  • Однаково ефективні при нанесенні на волосся, одяг або шкіру. Якщо лосьйони або креми потрібно втирати тільки в шкіру, то спрей можна розпорошити виключно на одяг і отримати той же результат.

Саме тому аерозольні засоби так популярні і затребувані у покупців. Простий принцип дії, помножений на ефективність і доступну ціну робить з аерозолів справжній мастхев для літнього періоду. У нашому інтернет-магазині Ви знайдете широкий асортимент подібних засобів від різних торгових марок. Бонусом буде низька ціна і можливість доставки по Києву та Україні.

Як вибрати репелент

Асортимент аерозольних засобів від комарів сьогодні настільки широкий, що недосвідченим покупцям складно швидко зробити вибір на користь того чи іншого товару. Як підібрати спрей від комарів, щоб він точно Вам підійшов? Розкриваємо кілька секретів, які точно допоможуть Вам впоратися з поставленим завданням. Отже, вибираючи спрей, звертайте увагу на такі критерії:

  • Склад. Особливо, якщо ви плануєте купити спрей від комарів для дітей. Уважно вивчіть компоненти, які входять в формулу продукту, щоб виключити індивідуальну реакцію на ті чи інші речовини.
  • Тривалість дії. Кожен аерозоль створює відлякуючий ефект для комах протягом певного періоду. Краще, якщо спрей буде діяти протягом 3-4 годин, після чого захист потрібно оновити. Засоби тривалої дії більш концентровані, відповідно, в них більше потенційно шкідливих компонентів.
  • Цільове призначення. Спреї відрізняються за типом комах, на яких вони діють. Є аерозолі від комарів, від гедзів і від кліщів. Також у продажу є універсальні продукти, які захистять від всіх комах.
  • Вікова група. Кожен виробник випускає цілу лінійку спреїв, розрахованих на дітей, людей середнього віку або для всієї родини.
  • Обсяг флакона. Підбирайте його відповідно тривалості запланованого відпочинку. Об'ємні флакони, безумовно, купувати вигідніше, але для поїздки на вихідні досить і одного маленького балончика.

Складно однозначно сказати, який спрей від комарів краще. Кожен бренд по-своєму гарний. Підбирайте аерозольні репеленти відповідно до своїх потреб і фінансових можливостей. Довіряйте не тільки перевіреним брендам, але і продавцям. АкваМаркет зарекомендував себе як надійний постачальник оригінальних аерозолів від комах. Ви можете недорого замовити спрей від комарів Off, Москітол, Раптор, забезпечивши надійний захист від комах для всієї родини.