Свічки - купити Декор для дому у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (141)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Pragnis Рустик Куля білий, Свічка, D8см
Pragnis Рустик Куля білий, Свічка, D8см
6600
Артикул: 26778
Pragnis Рустик Циліндр червоний, Свічка, D7см х10 см
Pragnis Рустик Циліндр червоний, Свічка, D7см х10 см
8700
Артикул: 26780
Bispol, 255 мм, Свічка кручена, червона перламутрова
Артикул: 84143
Bispol, 47 х 95 мм, Свічка столова, стовпчик, біла
Артикул: 84144
Candy light, 200 г, Ладан церковний, в асортименті
Артикул: 84164
Candy light, 50 г, Ладан церковний, в асортименті
Артикул: 84163
Candy light, 70 шт., Свічки церковні парафінові, 30 см
Артикул: 84161

Свічки у Білій Церкві


Однією з перших форм переносного освітлення стали свічки. Вони були присутні практично в кожному суспільстві протягом всієї історії людства. І навіть зараз, коли ми використовуємо штучне освітлення, свечеваріння залишається актуальним. Безумовно, форми, матеріали і виробничі процеси кардинально змінилися. Так само як і сама свічка сьогодні має суттєві відмінності від перших прототипів. Тому перш, ніж купити вироби, варто добре розібратися в асортименті і зрозуміти, з чого роблять свічки. Ну а якщо Ви точно знаєте, що Вам потрібно, пропонуємо купити з доставкою якісні свічки від провідних виробників. Онлайн-каталог АкваМаркет - це кращі пропозиції для оптових і роздрібних замовників. Постійні знижки і розпродажі, докладні відгуки та фото. Ви легко зорієнтуєтесь в асортименті завдяки зручній системі фільтрів. Достатньо вказати критерії пошуку, щоб система відібрала лише ті варіанти, які задовольняють Вашим вимогам.

Особливості дії на моральний і фізичний стан людини

Згідно з численними дослідженнями, ароматична свічка здатна надавати сприятливу дію на організм людини. Причому, поліпшується не тільки емоційний, але і фізичний стан. Коли людина спостерігає, як горить свічка, вона розслаблюється і скидає з себе прояви стресу, нервового перенапруження. А оскільки до складу свічок додають натуральні ефірні масла і інші ароматизатори, вони діють як елемент ароматерапії. За допомогою ароматичних свічок можна:

  • Позбутися від апатії, меланхолії або депресії. Аромати апельсина, грейпфрута, персика підійдуть найкраще.
  • Набратися сил і підвищити рівень енергії. Для цих цілей використовуються древесні аромати.
  • Медитувати. Аромасвічки з запахом хвої, лаванди, вишні прекрасно доповнять церемонію.
  • Розслабитися після важкого дня. Вогонь свічки створює особливу атмосферу: ненав'язливу, романтичну, затишну.

Види свічок за призначенням

На сьогоднішній день застосування свічок актуально для різних сфер діяльності людини. Отже, вироби класифікують за цільовим призначенням. Область використання визначає не тільки зовнішній вигляд свічки, а й її властивості. І це цілком логічно. Погодьтеся, використовувати кольорові свічки для торта для оформлення романтичної вечері або проведення церковної церемонії буде недоречно. Також в залежності від різновиду змінюється і матеріал, з якого роблять свічки. Так які види свічок можна знайти в продажу:

  • Господарські. Це білі свічки, для виробництва яких використовують парафін або стеарин середнього або високого очищення. Дізнатися їх легко за зовнішнім виглядом. Парафінові свічки мають прозорий або напівпрозорий відтінок, циліндричну форму і найбільш доступну вартість. Використовують їх для освітлення в ситуаціях, коли тимчасово відсутня електроенергія. Стеаринові свічки горять довше за рахунок більш твердої текстури.
  • Вуличні. Оскільки вони призначені для використання на відкритому повітрі, до складу часто додають піротехнічні засоби або спеціальні барвники, які змінюють колір полум'я або доповнюють його ефектом (зірочки, іскри і т.д.).
  • Насипні свічки. Являють собою гранули діаметром 1-5 мм. По суті, такі свічки - це напівфабрикат. Матеріал насипають в ємність в будь-якому обсязі, розміщуючи по центру фітіль. Як свічників використовуються різноманітні ємності, обмежень практично немає. Досить економічне рішення для прикраси інтер'єру будинку, ресторану або іншого приміщення.
  • Столові. Відрізняються подовженою циліндричної формою, використовуються в комплекті з підсвічниками. Свічка столова надає колориту різним заходам, будь то банкет, корпоративна вечеря або сімейне застілля. Завдяки барвникам свічка столова може фарбуватися в будь-який відтінок.
  • Прядив'яні свічки. Великі і стійкі, не потребують свічнику. В іншому дуже схожі на столові свічки за характеристиками.
  • Церковні свічки. Їх головною перевагою вважається повністю натуральний склад. Церковна свічка виготовляється виключно з бджолиного воску. Однак у таких виробів досить вузьке застосування: тільки для ритуальних обрядів.
  • Гелеві свічки. Виглядають дуже оригінально, оскільки мають повністю прозору основу. Виробляються з гліцерину, якому надають всілякі форми шляхом додавання до складу желюючих компонентів. Матеріал при горінні не виділяє запаху. Рідкий гліцерин на етапі виробництва заливають в скляні ємності, прикрашаючи дно намистинами, статуетками, ракушками. Естетично доповнюють будь-яку обстановку. Якщо Ви хочете купити для дому свічки з оригінальним дизайном, то гелеві стануть ідеальним вибором.
  • Свічки-таблетки. Ще їх називають чайними, оскільки такі маленькі свічки використовуються для підігріву чайничка з чаєм. Зовні це невелика «таблетка» в алюмінієвому корпусі. Свічка чайна відрізняється найвищою економічністю, горить повільно і рівномірно. Забезпечується це за рахунок особливостей конструкції. Парафін не покидає зону близько фітіля, тому матеріал згорає повністю. Компактні свічки для аромалампи або заварника часто замовляють оптом.
  • Декоративні. Сюди відносяться свічки для торта, статуетки або сувенірні аксесуари.
  • Масажні. Застосовуються для СПА-процедур по догляду за тілом. Масажна свічка містить ефірні, корисні і поживні масла. Коли речовина плавиться, Ви отримуєте ідеальний масажний засіб.

Менеджери нашого магазину завжди на зв'язку і охоче підкажуть, як вибрати свічки для дому, ресторану, весільного обряду, медитації або приємної вечері. Доставка по Києву і Україні здійснюється в мінімальні терміни. Види і форми свічок практично необмежені. Маленькі, великі, круглі, квадратні, конусоподібні - величезний вибір, доступні ціни та бездоганна якість!