Пакети для льоду - купити Аксесуари для льоду у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Фрекен Бок, 8 пак. х 24 крижинок, Пакетики для льоду, 192 кульки
Артикул: 8257

Пакети для льоду у Білій Церкві


Пакетики для заморозки льоду за популярністю обходять навіть спеціальні пластикові форми. Пояснюється це просто. Пакети для заморозки більш компактні і зручні у використанні. У виробів є спеціальна зав'язка, яку потрібно зафіксувати після наповнення. Це вбереже вміст від витікання. При цьому витягти одну кульку льоду з ємності неймовірно просто. Пакети для зберігання льоду тонші  за форми. Отже, вода в них замерзає набагато швидше, що дозволяє приготувати лід швидше. При цьому матеріал не пропускає всередину сторонні аромати, тому лід не вбирає запахи з морозильної камери. Крім того, на відміну від форми харчові пакети для льоду гнучкі і їх можна розташувати в холодильнику в будь-якому положенні: горизонтально, вертикально і навіть по діагоналі. Упаковки розраховані на 24 кульки, чого цілком достатньо для одного завантаження.

Купити пакети для льоду за вигідною ціною Ви можете в даному розділі каталогу АкваМаркет. Якісні і безпечні вироби, виготовлені з харчових полімерів. Пакети для льоду Фрекен Бок не мають стороннього запаху, міцні і практичні. Ви можете купити їх в роздріб або оптом, замовивши необхідну кількість упаковок онлайн. Зверніть увагу, що для оптових замовників діє спеціальна ціна.

Пакети для льоду і їх переваги

Крім очевидних плюсів, якими володіють поліетиленові пакети для зберігання льоду, є ще кілька аргументів на їх користь. Незважаючи на те, що пакети по суті одноразові, вони набагато зручніші і гігієнічніші за багаторазові форми. Посудіть самі, пакети використовуються тільки раз, їх не потрібно мити, просушувати. У формах часто з'являється неприємний запах від сусідніх продуктів, які зберігаються в морозилці. З поліетиленовими одноразовими пакетами такого точно не відбудеться. У числі переваг продукції можна також виділити такі нюанси:

  • Пакети для приготування льоду стійкі до зовнішніх впливів, не протікають і не проколюються при незначному контакті з гострими предметами. Тому переміщати їх в морозилці можна без страху, що вони порвуться.
  • Поверхня пакетів гнучка. Завдяки такій особливості лід можна зберігати навіть у переповненій морозилці, де критично мало місця.
  • Простота використання. Кожен освоїть пакети для льоду, як користуватися виробами зрозуміє навіть дитина. На випадок, якщо Ви купуєте вироби вперше, на упаковці є схема.
  • Мінімум місця для зберігання. Порожні пакети займають небагато місця, тому їх простіше розмістити на кухні.

Замовити пакети для льоду онлайн

Швидко приготувати лід для напоїв важливо не тільки в домашніх умовах, але і на кухні бару, ресторану або кафе. Пакет для льоду дозволить Вам заощадити час і заморозити потрібну кількість крижаних кульок за короткий проміжок часу. А наш магазин допоможе придбати будь-які види пакетів для льоду від топових брендів. Фрекен Бок, Дрібниці Життя, Ваш бюджет - всі ці та багато інших виробників безпосередньо постачають нам якісні поліетиленові пакети для приготування льоду. Будь-які розміри і форми, ціна від 6 грн за упаковку і можливість замовити пакети з доставкою в Київ і по Україні. Наш магазин працює цілодобово, щоб своєчасно відправляти покупки наших клієнтів. Комбінуйте замовлення і економте ще більше. В наявності продукти, напої, соки, фрукти, елітний алкоголь і інші товари для будинку або офісу.