Дитячий шампунь - купити Засоби для купання у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (16)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Eco by Naty, 200 мл, Шампунь дитячий, органічний
Артикул: 56929
Bubchen, 200 мл, Шампунь для немовлят з алое вера
Артикул: 60176
DeLaMark, 400 мл, Шампунь дитячий, з 6-ти місяців DeLaMark, 400 мл, Шампунь дитячий, з 6-ти місяців
Артикул: 79001
Johnson's Baby, 500 мл, Шампунь дитячий
Артикул: 20199
Sanosan Baby, 200 мл, Дитячий шампунь, 0+
Артикул: 64774
Saponello, Шампунь-гель для душа, 250 мл
Артикул: 29950
Шампунь Saponello Полуниця, шампунь-гель, 250 мл
Артикул: 29949
Bubchen, 200 мл, Дитячий шампунь, Для чутливої шкіри
Артикул: 20181
Bubchen, Будь зіркою, 230 мл, Шампунь і гель для душу Bubchen, Будь зіркою, 230 мл, Шампунь і гель для душу
Артикул: 60177

Дитячий шампунь у Білій Церкві


Догляд за дитиною вимагає особливої ​​уваги. Проблеми малюка вирішуються індивідуально: свій режим, особливе харчування, власні засоби гігієни. І косметичні продукти - не виняток. Потрібно обов'язково купити дитячий шампунь, щоб безпечно мити волосся дитини. Питання вибору дитячої косметики стоїть гостро як у батьків новонароджених, так і у батьків дітей старшого віку. Адже важливо підібрати якісний і безпечний продукт, який зробить волосся слухняним, м'яким і шовковистим.

Навіщо потрібен шампунь для дітей

Деякі покупці помилково вважають, що шампуні дитячі - це маркетинговий хід, розрахований на збільшення витрат батьків. Навіщо купувати окрему косметику, якщо можна купати малюка звичайними засобами, які є в кожному домі. Однак дитяча гігієна має свої особливості, так само як і дитяча косметика має інший склад.

Чому дитині потрібен свій шампунь? Справа в тому, що волосся і шкіра голови маленької дитини істотно відрізняються за структурою від волосся дорослих. Шкірні покриви новонароджених набагато тонші, а епідерміс містить менше шкірного жиру. Отже, шкіра голови сприйнятлива до будь-яких зовнішніх впливів, в тому числі і дії косметичних засобів. Крім того, у малюків до року ще не сформувався місцевий імунітет. Дерма насилу нейтралізує мікроорганізми, які потрапляють на шкіру із зовнішнього середовища. Відмінності є і в якості волосся. У малюків вони тонкі, легкі, швидко плутаються. Тому звичайні шампуні для дітей (особливо для малюків до року) потенційно небезпечні. Педіатри наполягають на тому, щоб у дитини був окремий дитячий шампунь до 7 років. Тільки після цього можна поступово переходити на дорослу косметику.

Шампунь дитячий і його особливості

Виробники дитячої косметики Вухатий нянь, Саносан, Джонсонс Бебі враховують особливості епідермісу новонароджених і створюють безпечні, якісні продукти. Тому батьки можуть використовувати такий шампунь з народження, не боячись про здоров'я малюка. Косметичні продукти ідеально підходять для догляду за тонкою, ніжною шкірою і легким волоссям. Дитячий шампунь Бюбхен, Вухатий Нянь не містить агресивних хімічних компонентів. До складу входять натуральні відвари трав, мікроелементи, а в якості мильної основи використовуються щадні поверхнево-активні речовини. Відмінною рисою продукту є легка текстура, слабкий аромат і відсутність барвників. Переваги дитячих шампунів:

  • Дбайливе очищення волосяного покриву та шкіри голови.
  • Захист від негативного впливу навколишнього середовища.
  • Лікувально-профілактична дія (якщо мова йде про шампунь даного типу).
  • Делікатна протизапальна дія.
  • Гіпоалергенний склад.
  • Пом'якшення волосся, легке розчісування локонів.

Якісні дитячі шампуні не утворюють багато піни, а також легко змиваються. Показник pH нейтральний або слабо-кислий, максимально наближений до кислотно-лужного показника шкіри немовляти (5 - 5,5).

Популярні види дитячих шампунів, які можна купити в магазині:

  • Дитячий шампунь проти себорейних корочок і від лупи. Містить цинк, гліцерин, іхтінол для ефективної боротьби з грибковою інфекцією. Трав'яні екстракти і масла пом'якшують шкіру, живлять її і знімають подразнення. Шампунь має заспокійливу і дезинфікуючу дію.
  • Дитячий шампунь без сліз. Головна причина печіння в очах від шампуню - наявність у складі лаурилсульфату натрію. Шампунь без сліз виробляють без цього компонента, замінюючи його більш щадними інгрідієнтами, які навіть при попаданні в очі не провокують подразнення.
  • Дитячий шампунь від вошей. Застосовується для комплексного лікування педикульозу. Найкраще зарекомендували себе шампуні на основі перметрина. Проникаючи в організм паразита, ця речовина вражає нервову систему вошей і призводить до їх знищення.

Як вибрати дитячий шампунь і не помилитися

Насправді хитрощів вибору дитячої косметики не так уже й багато. Головне знати кілька простих правил і дотримуватися їх. Перше, на що потрібно звертати увагу - маркування і бренд. Краще купувати продукцію перевірених виробників, отримуючи гарантію якості косметики. На дитячих засобах є спеціальна позначка.

Далі переходимо до складу. У ньому не повинно бути барвників, ПАР, ароматизаторів, SLS або SLES. Бажано, щоб шампунь містив рослинні екстракти і трав'яні відвари. Засіб для малюків повинен мати вузьку дію. Варіанти 2-в-1 для купання немовлят не підходять. Також звертайте увагу на вікову групу. Виробники ділять продукцію на шампуні з народження, з 1 року і після 3 років. Якісні шампуні пахнуть нейтрально і не мають кольору. Тому косметика з яскравими барвниками і концентрованим ароматом викликає сумніви в якості і безпеці.

Підходьте до вибору дитячого шампуню відповідально. Маючи під рукою якісні засоби для купання, можна не турбуватися про самопочуття і здоров'я малюка. Саме такі шампуні для дітей пропонує купити з доставкою магазин АкваМаркет. У нашому онлайн-каталозі зібрана продукція перевірених брендів, рекомендована педіатрами. Кожна позиція має докладний опис і склад, щоб покупці могли зручно вибрати товар і замовити його онлайн. 100% оригінальні засоби для купання дітей з доставкою по Києву та Україні.