Дитяче мило - купити Засоби для купання у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (18)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Dr. Sante Baby, 300 мл, Рідке мило, Дитяче, 0 + Dr. Sante Baby, 300 мл, Рідке мило, Дитяче, 0 +
Артикул: 17245
Frosch, 300 мл, Фрош, Мило рідке, дитяче, з дозатором Frosch, 300 мл, Фрош, Мило рідке, дитяче, з дозатором
Артикул: 52409
Grand Шарм, 70 г, Дитяче мило, турбота з перших днів Grand Шарм, 70 г, Дитяче мило, турбота з перших днів
Артикул: 86007
SapoNello, 300 мл, Мило дитяче рідке, Солодка Вата
Артикул: 29953
Teo bebe, 75 г, Крем-мило дитяче, з екстрактом алое, 0+
Артикул: 71691
Шик, 5 шт. по 70 г, Мило тверде дитяче, з кремом
Артикул: 12532
Bubchen, 125 г, Дитяче мило з народження
Артикул: 20217

Дитяче мило у Білій Церкві


Дитяче мило - найпопулярніший і затребуваний косметичний засіб. Воно використовується не тільки для купання або миття рук, але і для прання дитячого одягу. До дитячого мила пред'являються особливі вимоги якості. І незважаючи на те, що асортимент косметики сьогодні досить великий, вибирати мило дитяче варто гранично уважно.

Чим дитяче мило відрізняється від звичайного

Шкіра малюків більш чутлива і схильна до появи алергії. Тому косметика для дітей розробляється окремо. Використовуються не тільки щадні компоненти, але і особливі формули складу. Мило дитяче гіпоалергенне, в ньому немає барвників і ароматизаторів. Фактично воно підходить для використання з перших днів життя малюка. Тому якісне дитяче мило в пологовий будинок можна брати з повною упевненістю, що воно підійде для чутливої ​​дитячої шкіри.

Ще один нюанс - знижений рівень кислотності. Якщо в класичному туалетному милі для дорослих цей показник pH становить до 10 одиниць, то в дитячому він не піднімається вище 7-8 одиниць.

Дитяче мило також містить крем для зволоження і живлення шкіри, оскільки звичайна вода і мильні засоби здатні пересушити чутливу дерму.

Як вибрати мило для дитини

Оскільки асортимент косметичних засобів на ринку сьогодні величезний, багато покупців стикаються з труднощами. Рідке, антибактеріальне, лікувальне, органічне - яке мило для дітей дійсно гарне? Скориставшись нашими рекомендаціями, Ви знайдете ідеальний варіант для свого малюка. Що потрібно враховувати перш, ніж купити дитяче мило:

  • Особливості шкіри дитини. У дитячої шкіри зовсім інші потреби, тому їй потрібен особливий догляд. І мова йде не тільки про основні відмінності, але і про індивідуальні особливості дерми конкретного малюка. У деяких випадках дитині потрібно додаткове живлення, в інших - зволоження, іноді - антибактеріальний догляд. Якщо шкіра дитини схильна до сухості, підійде дитяче мило Джінсонс Бебі з екстрактом ромашки або вазеліном. При попрілості або запаленнях краще купити дитяче мило для купання з екстрактом чебрецю, календули, шавлії.
  • Тип мила. Косметичні продукти продаються в різному форматі, кожен з яких використовується в конкретних цілях. Дитяче мило для рук краще брати тверде, оскільки воно містить більш активні компоненти. Також підійде тверде дитяче мило для прання речей і одягу, якщо Ви не використовуєте машину-автомат. Зверніть увагу, що деякі брусочки мають відбілюючі і антибактеріальні компоненти. А ось дитяче мило рідке добре підійде для купання, оскільки воно не сушить шкіру, володіє делікатною дією і не провокує алергічні реакції. Рідке дитяче мило Вухатий Нянь містить фруктові масла і протеїни, які піклуються про шкіру малюка. Плюс, в ньому немає парабенів або штучних барвників.
  • Частота використання. Мало хто замислюється про те, що мило дитяче з екстрактами трав не підходить для щоденного використання, так само як і антибактеріальне або бактерицидне. Дійсно, рослинні компоненти мають лікувально-профілактичну дію. Вони знімають запалення, прибирають подразнення і відновлюють захисні властивості дерми. Однак при постійному використанні мило з екстрактами трав може викликати алергію. Рекомендовано використовувати його не частіше 2-3 разів на тиждень. Те ж саме стосується бактерицидного і антибактеріального мила, яке застосовується тільки в екстрених ситуаціях. До складу дитячого мила антибактеріального входить триклокарбан і триклозан, які знищують бактерії. При цьому вони змивають не тільки патогенні мікроорганізми, а й рідну флору дитини, що неодмінно позначається на захисних властивостях шкіри. Тому антибактеріальнуе дитяче мило Фрош використовують після відпочинку на природі, контакту з тваринами, рясному забрудненні або появі саден, подряпин.
  • Терміни придатності і виробник. Вибір відомого бренду - це не маркетинговий хід, а додаткова можливість купити якісний продукт. Косметика від відомих виробників проводиться відповідно актуальним стандартам якості і безпеки, тому відповідає найвищим вимогам покупців. Дата виробництва - важливий аспект. Краще, якщо мило буде «свіжим», виробленим відносно недавно.

І останній нюанс: дитяче мило для новонароджених є індивідуальним засобом гігієни. Тому користуватися ним можуть тільки діти. Це важливо, оскільки організм дитини тільки зміцнює свої захисні функції і вчиться протистояти факторам зовнішнього середовища. Мило не повинно бруднитися і використовуватися іншими членами сім'ї.

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав найкращі види дитячого мила від відомих виробників з України, Європи, СНД. Величезний асортимент косметичних засобів з можливістю доставки по всій країні. Наш каталог дозволяє зручно підібрати дитяче мило і замовити його онлайн в необхідній кількості. Зверніть увагу, що при оптовому замовленні діють знижки. Якісне та безпечне дитяче мило Невська Косметика, Фрош, Вухатий Нянь, Джонсонс Бебі і інших популярних брендів. Гарантія свіжості і якості.