Рослинні вершки - купити Рослинні продукти у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
 Kara, Coconut cream, 65 мл, Кара, Крем-вершки кокосові, 24%  Kara, Coconut cream, 65 мл, Кара, Крем-вершки кокосові, 24%
Артикул: 31643
HuLaLa Classic 28%, 1 л, Вершки рослинні кулінарні
Артикул: 89891
HuLaLa Sugar Free, 1 л, Вершки рослинні без цукру, 25%
Артикул: 89892
Nature's Charm, 400 мл, Вершки кокосові для збивання Nature's Charm, 400 мл, Вершки кокосові для збивання Nature's Charm, 400 мл, Вершки кокосові для збивання
Артикул: 58825

Рослинні вершки у Білій Церкві


Вершки рослинні - це натуральна заміна звичайному продукту з цільного молока. Виробляються вони з інгредієнтів рослинного походження, бувають сухими або рідкими, а також відрізняються за жирністю. В процесі виробництва продукту експлуатація тварин повністю виключена, тому рослинні вершки підходять для раціону людей, які не вживають продукти тваринного походження з етичних переконань. Крім цього рослинна альтернатива користується популярністю у веганів і вегетаріанців, людей з індивідуальною непереносимістю лактози або тваринного білка.

Рослинні вершки. Особливості та застосування

Кокосове, бавовняне, пальмоядрове масло - це те, з чого роблять рослинні вершки. У суміш додають натуральні стабілізатори та підсолоджувачі, щоб надати продукту відповідні органолептичні властивості. Важливою перевагою альтернативи є низька калорійність, яка в 2-3 рази менше, ніж у вершків з незбираного молока. Наприклад, в 100 г рослинних вершків - 75 калорій, а в 100 г натуральних вершків - понад 200 калорій. Також в числі переваг продукту можна виділити:

  • Тривалий термін зберігання незалежно від зовнішніх умов.
  • Низька масова частка жиру, що покращує засвоюваність.
  • Збільшення в обсязі після збивання. Крем з рослинних вершків щільний, пишний, неймовірно повітряний, а ще він довго тримає форму навіть при транспортуванні кондитерських виробів.
  • Прийнятна ціна. Купити рослинні вершки можна в рази дешевше, ніж продукт з цільного молока.
  • Користь для організму. Продукт легше засвоюється, не викликає негативних реакцій з боку травної системи.
  • Доступність. Якісні тваринні вершки виробляють тільки в конкретний час року, тоді як в решту періоду знайти гідний продукт складно. З рослинною альтернативою все набагато простіше, так як вона доступна цілий рік. Легко забезпечити безперебійні поставки сировини, що особливо важливо для виробництва.

Для пересічного покупця придбання рослинних вершків на сьогоднішній день теж не проблематично. Величезний спектр виробників пропонує якісну продукцію. У числі лідерів можна назвати рослинні вершки Алпро, Еком, Joya.

Альтернатива масово застосовується в харчовій промисловості для виробництва всіляких продуктів. Кафе і ресторани використовують рослинні вершки для кави, десертів або випічки. Область застосування продукту досить обширна:

  • Виробництво хлібобулочних виробів різного типу.
  • Виготовлення кремів або декору для тортів, тістечок, кексів.
  • Приготування супів, дитячого харчування або інших страв.

За смаком рослинні вершки повністю замінюють звичайні, тому їх можна додавати в каву, молочні каші, запіканки, змішувати на їх основі соуси або готувати дієтичне морозиво.

Чи можна нагрівати рослинні вершки

Це цілком логічне запитання у всіх, хто планує працювати з альтернативою. Продукт можна нагрівати, але не можна доводити до кипіння. Інакше у рідини з'явиться неприємний гіркуватий присмак. При незначному нагріванні рослинні вершки для збивання зберігають пружну структуру, пластичність, не змінюючи властивості при охолодженні.

Як збивати рослинні вершки

Сучасну харчову промисловість неможливо уявити без рослинних вершків. Вони відмінно збиваються і формують об'ємну масу. Так, тварини вершки при збиванні дають до 150% обсягу, тоді як альтернатива - близько 450%. Це не тільки економно, але і більш корисно, так як на одну порцію десерту доводиться менше жирності. Примітно, що рослинні вершки неможливо перебити. Навіть якщо міксер працює довго, маса залишиться густою, пишною і не розшарується.

Як правильно збивати рослинні вершки Ecomil, Alpro? Попередньо охолодіть продукт протягом 12 годин. Оптимальна температура становить +8 градусів Цельсія. Безпосередньо перед збиванням помістіть вершки в морозилку на 3-5 хвилин, після чого вилийте продукт в сухий холодний посуд і починайте збивати. Бажано, щоб вінчик був занурений в рідину тільки наполовину. Так маса насититься киснем і швидко збільшиться в обсязі. Використовуйте середній режим на міксері або блендері, поступально збільшуючи швидкість. Готовий крем перемішайте вручну.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою рослинні вершки від провідних виробників. В наявності тільки якісні натуральні продукти для магазинів, кондитерських, пекарень. Замовити вершки онлайн можна не тільки оптом, але і в роздріб. Наша компанія здійснює оперативну доставку замовлень по всій країні. Оформляйте покупку на сайті або по телефону. Відвантаження в день замовлення!