Збиті вершки - купити Добавки до кави у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Збиті вершки у Білій Церкві


Кава зі збитими вершками - справжня класика вендинга. Завдяки додаванню ніжних, повітряних вершків смак кави стає менш гірким. Збиті вершки додають напою ніжну, шовковисту текстуру. Тож не дивно, що ця кава так затребувана і любима гурманами у всьому світі.

Скільки калорій в каві з вершками

Оскільки вершки самі по собі є жирним продуктом, багатьох споживачів цікавить калорійність напою. Середня чашка кави з вершками і цукром матиме калорійність в залежності від використаних вершків:

  • Жирність 10% - 118 ккал.
  • Жирність 20% - 206 ккал.
  • Жирність 20% - 287 ккал.
  • Жирність 20% - 337 ккал.

Поживна цінність напою збільшиться, якщо в нього додати топпинг, сироп, горішки, мед, сухофрукти або маршмеллоу.

Кава зі збитими вершками. Покроковий рецепт

Щоб приготувати підбадьорливий кавовий напій з пишною вершковою пінкою Вам знадобиться всього кілька простих інгредієнтів, а також 10 хвилин вільного часу. Візьміть такі продукти:

  • 10 г натуральної меленої кави.
  • 30 г вершків жирністю 35%.
  • 25 г цукру.
  • 7 г цукрової пудри.

Приготуйте каву зручним для Вас способом. Це може бути заварювання в турці, крапельній або ріжковій кавомашині. Готовий напій змішайте з цукром і перелийте в чашку. Попередньо охолоджені вершки збийте з цукровою пудрою, а потім викладіть безпосередньо на каву. Відразу подавайте напій.

Коли правильно додавати вершки

Як показує практика, чашка кави з вершками охолоджується приблизно на 20% повільніше, ніж чашка з кавою без них. Тому додавати їх краще в момент, коли напій уже заварений. Однак бариста рекомендують використовувати не гарячу, а теплу каву, щоб вершки під впливом температури розчинялися поступово.

Як називається кава зі збитими вершками в різних країнах

Оскільки поєднання подібних інгредієнтів досить поширене, в різних країнах з'явилися свої традиційні рецептури приготування кави з вершками. Розберемося, які назви та особливості у кожного напою:

  • Кон-панна. Кавовий напій з Італії, який готують виключно на основі міцного еспресо. Відмітна риса кон панна - щільна шапка збитих вершків, яка прикрашає верхівку напою. Його неможливо випити разом з пінкою, її з'їдають ложечкою, а вже після цього запивають міцною кавою.
  • Віденська кава. Неймовірно схожа на кон панна, але за декількома істотними відмінностями. Каву по-віденськи готують на основі чорної кави, звареної будь-яким способом. Вершки збивають до стану гладкою стійкої піни, яку можна пити. Щоб приготувати такий напій жирність збитих вершків для кави повинна бути не менше 30%.
  • Бреве. Класичний американський рецепт. Ніжна, неміцна кава з вершками з тонким ароматом і м'яким вершковим післясмаком. Відмітна риса кави бреве - наявність не тільки вершків, а й молока. Пропорції складають 2: 1: 1, де дві частини - це кава, а решта - молоко і вершки.
  • Айріш кава. Ірландський напій виділяється серед аналогів контрастним поєднанням темних і світлих шарів, а також приємним післясмаком алкоголю. Секрет напою полягає в додаванні невеликої кількості віскі, що додає каві особливу пікантність. Для тих, кому протипоказаний алкогольний варіант, існує різновид з додаванням безалкогольного сиропу.

Що можна додати

Гурмани, які переситилися класичними смаками, можуть урізноманітнити традиційний рецепт, додавши до нього смакові доповнення. Найчастіше до кави додають мед. Але ось ще кілька інгредієнтів, які точно припадуть Вам до смаку: кардамон, горішки, цедра апельсина, мускатний горіх, аніс, морозиво, ваніль. Експериментуйте, відкривайте нові поєднання, а інтернет-магазин АкваМаркет допоможе Вам вигідно купити з доставкою збиті вершки і інші компоненти. У нашому онлайн-каталозі запропоновано достаток всіляких товарів, включаючи натуральну каву, топінги, вершки різної жирності. Замовляйте товари на сайті і отримуйте приємний бонус - швидку доставку по Києву та Україні. Оптовим клієнтам гарантовано надаються знижки.