Гірлянди - купити Освітлення та електрофурнітура у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Гірлянди у Білій Церкві


Новорічні свята неможливо уявити без ялинки та яскравої ілюмінації. Гірлянди на вікно, фасад будівлі або ялинку створюють особливий настрій, а також використовуються як декор та додатковий освітлювальний прилад. На ринку є безліч цікавих рішень, за допомогою яких можна перетворити будинок, офіс або ресторан на затишне місце з особливою святковою атмосферою. Як вибрати гірлянду та прикрасити приміщення? Розберемося разом.

Популярні види гірлянд для декорування вулиці та приміщень

Новорічна ілюмінація сьогодні вражає своєю різноманітністю. Це абсолютно різні гірлянди, що відрізняються за формою, кольором, довжиною, розміром та іншими характеристиками. Є однотонні гірлянди, які випромінюють тепле або холодне світло. Підбирають температуру свічення з урахуванням своїх особистих уподобань. Комусь сподобається лаконічність лампочки гірлянди синього відтінку, а комусь більше до вподоби затишне тепле світло з жовтим відтінком. Давайте розглянемо найпопулярніші новорічні гірлянди за конструкцією та їх основні особливості:

  • Нитка. Класика виконання гірлянди на новий рік Тонкий шнур, на який прикріплені лампочки. Гірлянда працює на кількох режимах та має контролер для перемикання варіантів світіння. Ціна гірлянди нитка одна з найдоступніших, тому таку ілюмінацію часто купують оптом для декору вікон, дверей, меблів, ялинок.
  • Роса. Світлодіодна стрічка з вбудованими лампочками виглядає так, наче на поверхні сяють крапельки роси.
  • Гірлянда водоспад. Один із найефектніших способів прикрасити віконний отвір. Конструкція з вертикально орієнтованими нитками, що спадають, в які вбудовані світлодіоди. Гірлянда на вікно випускається у будь-якому кольорі, використовується для декору лоджій, вітрин, альтанок. Також гірлянда штора підійде і для оформлення віконного отвору у квартирі чи приватному будинку.
  • Бурульки. Найчастіше використовується для зовнішнього декору, тому виготовлена ​​з інших матеріалів. Волого- та морозостійка вулична гірлянда створює ефектне мерехтіння.

Також у продажу є класичні гірлянди електричні та вироби, що працюють автономно. Гірлянда на батареях використовується там, де немає доступу до мережі. Часто такі вироби застосовують як декор цілий рік. Гірлянди на батарейках з прищіпками чудово підходять для того, щоб розвісити фотографії чи інший декор.

Режими роботи гірлянд

Головна особливість сучасної гірлянди – це багато робочих режимів, що визначають можливості ілюмінації. Оскільки деяких покупців цікавить конкретний режим, кожному з них дали назви. Тепер плануючи купити гірлянду, Ви можете вивчити характеристики вироба та зрозуміти, чи підходить він Вам з урахуванням наявних режимів роботи. Примітно, що кількість різноманітних стилів світіння може бути різною. Для перемикання режиму у гірлянді є контролер. Ось основні режими роботи гірлянд:

  • Мерехтіння (Flash). Передбачає почергове миготіння світлодіодів у стрічці. Один із найбільш затребуваних та популярних режимів роботи. Мерехтіння гірлянди виглядає м'яко, ненав'язливо і створює затишну обстановку.
  • Нон-стоп або фіксування (Fixing). З назви можна здогадатися, що це безперервне свічення лампочок без миготіння чи мерехтіння.
  • Чейзинг (Chasing). Лампочки спалахують і тухнуть поступово, створюючи ефект «переслідування». Адже саме так буквально перекладається слово «chase» з англійської мови. Виходить стрічка вогників, що біжить.
  • Хамелеон (Chameleon). Почергово на стрічці спалахують лампочки одного кольору, тому світлодіодна гірлянда змінює відтінок свічення.

Також є загальний режим роботи, який поєднує всі наявні варіанти світіння. Вони запускатимуться по черзі, змінюючи один одного. Називається такий режим Мультічейзінг (Multichasing). Також слід розуміти пряму залежність кількості режимів та вартість вироба. Чим більше варіантів роботи підтримує гірлянда на ялинку, тим дорожче вона обійдеться.

Правила вибору та експлуатації

Щоб виріб служив Вам довгі роки, потрібно вибрати якісний товар, дотримуватись правил експлуатації, а також знати, як зберігати гірлянду новорічну. Розберемося у всіх питаннях по черзі.

Як вибрати гірлянду? Враховуйте тип вироба, його потужність, довжину та кількість світлодіодів, кількість режимів роботи, тип живлення (чи від мережі на батарейках). Обов'язково зверніть увагу, для чого гірлянда призначена. Вироби для внутрішнього декору можуть використовуватися тільки в приміщенні, оскільки не мають жодного захисту. Гірлянда вулична має відповідний рівень захисту, щоб не реагувати на вологість, мороз, туман. Маркування гірлянд докладно роз'яснить усі подробиці.

Безпечні гірлянди – це запорука Вашого комфорту та спокою, впевненість у тому, що з ілюмінацією не станеться нічого, доки Ви за нею не спостерігаєте. Щоб уникнути непередбачених ситуацій, декор не можна залишати без нагляду, тому не варто залишати працюючу ілюмінацію на ніч. Вуличні гірлянди можна використовувати у приміщенні, а ось ілюмінація для будинка не підлягає застосуванню на вулиці.

Як зберігати гірлянду, щоби продовжити її термін придатності. Після використання складіть стрічку без заломів чи різких згинів, заберіть у коробку чи щільний пакет. Зберігати гірлянду краще у темному прохолодному місці, віддаленому від вологи, прямих сонячних променів або джерел живлення.

Купити з доставкою новорічний декор у Києві

Якісна та безпечна новорічна ілюмінація зібрана у каталозі магазину АкваМаркет. Надійні вуличні та домашні гірлянди будь-якого типу та довжини. Великий вибір кольорових та однотонних гірлянд на ялинку, на вікно, на балкон, на елементи екстер'єра. Купити гірлянди світлодіодні та новорічні оптом за низькими цінами від виробника Ви можете у будь-який зручний час, тому що наш магазин працює цілодобово та без вихідних.