Довгі макарони - купити Макарони у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (29)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Barilla Bavette №13, 500 г, Макарони Барілла Баветте Barilla Bavette №13, 500 г, Макарони Барілла Баветте
Артикул: 22653
Barilla Capellini №1, 500 г, Макарони Барілла Капелліні Barilla Capellini №1, 500 г, Макарони Барілла Капелліні Barilla Capellini №1, 500 г, Макарони Барілла Капелліні
Артикул: 13697
Barilla Fettuccine, 500 г, Макарони Феттуччине
Артикул: 22657
Barilla Spaghetti №5, 1 кг, Макарони Барілла Спагетті Barilla Spaghetti №5, 1 кг, Макарони Барілла Спагетті
Артикул: 17476
Barilla Spaghetti №5, 500 г, Макарони Барілла Спагетті Barilla Spaghetti №5, 500 г, Макарони Барілла Спагетті
Артикул: 16059
Barilla Spaghettini №3, 500 г, Макарони Барілла Спагеттіні Barilla Spaghettini №3, 500 г, Макарони Барілла Спагеттіні
Артикул: 12812
Barilla Spaghettoni №7, 500 г, Макарони Барілла Спагеттоні
Артикул: 47640
 Gentile Spaghetti, 500 г, Макарони Джентайл, Спагеті
Артикул: 34780
Akura, 300 г, Локшина гречана, Соба
Артикул: 84701
Akura, 300 г, Локшина пшенична, Удон
Артикул: 84700
Bich Chi, 200 г, Вермішель рисова Бич Чи
Артикул: 31580
Del Castello linguine №11, 500 г, Макарони, Спагеті плоскі
Артикул: 71860
Del Castello №1, 500 г, Макарони, Спагеті
Артикул: 71859
Felicetti Linguine №52, 500 г, Макарони Фелічетті Лінгуіні
Артикул: 34070
Gentile Bucatini, 500 г, Спагеті Джентайл, Букатіні
Артикул: 34776
JS, Yellow Noodles, 300 г, Локшина сушена, жовта
Артикул: 31581
La Pasta, 400 г, Макарони Ла Паста, Спагетті La Pasta, 400 г, Макарони Ла Паста, Спагетті
Артикул: 9225
Сто пудов, 400 г, Лапша, Лагман Яєчний Сто пудов, 400 г, Лапша, Лагман Яєчний
Артикул: 18664
Чумак, 400 г, Спагеті з твердих сортів пшениці
Артикул: 11322
Barilla Tagliatelle Collezione, 500 г, Макарони Барілла Тальятелле Коллезіоне
Артикул: 47647
Divella Capellini №11, 500 г, Макарони Дівелла Капелліні, Спагеті
Артикул: 47334

Довгі макарони у Білій Церкві


Довгі макарони - це незмінна класика. Чудовий продукт, корисний, недорогий, легкий і швидкий в приготуванні. Спагеті і різноманітна локшина стала основою для незвичайних кулінарних експериментів. Сьогодні відомо понад тисяча оригінальних рецептів, кожен з яких має свої особливості смаку. Примітно, що в кожній країні довгі макарони готують по-своєму. Азіати обов'язково додають до них соєвий соус і рибу, італійці щедро присмачують орегано і додають базилік, а в країнах Середземномор'я - оливки і морепродукти. Страви з макаронів різноманітні, смачні та поживні. Тож не дивно, що вони полюбилися людям у всіх країнах.

У магазині АкваМаркет Ви можете замовити онлайн макарони від кращих світових виробників. В наявності паста Barilla, Divella, Pasta Zara, а також довгі макарони Чумак, Хуторок та інших брендів. Асортимент нараховує десятки найменувань, серед яких є не тільки популярні, але й рідкісні види макаронних виробів. Завдяки прямим поставкам безпосередньо від виробників паста обійдеться в нашому магазині дешевше. Великою перевагою буде також постійна робота АкваМаркет навіть в режимі повного локдауна. Поки офлайн мережі закриваються на карантин, а перед магазинами шикуються черги, ми своєчасно відвантажуємо продукти і доставляємо їх в будь-яку точку країни. Нагадуємо, що макарони доступні до замовлення в роздріб і оптом. Купити довгі макарони Barilla, Reggia, La Pasta можна цілодобово, так як наш сайт працює в режимі 24/7.

Асортимент довгих макаронних виробів

Найвідоміші довгі макарони - це спагетті. Їх довжина становить 25 см, хоча спочатку паста досягала в довжину півметра. Згодом з'явилися й інші різновиди, у яких є свої особливості. Зовні паста здається схожою між собою, але справжній шанувальник макаронів миттєво побачить відмінності і визначить кожен різновид. Давайте розглянемо найпопулярніші види довгих макаронів, в числі яких не тільки італійські, але і азіатські вироби:

  • Спагеті (Spaghetti). Довгі округлі палички діаметром 2 мм. Чудово поєднуються з насиченими густими соусами з томатів, риби, м'яса, а також вершковими заправками. Фактично, соус для спагетті може бути будь-яким, що і робить пасту універсальною в приготуванні.
  • Спагеттіні (Spaghettini). Більш тонкі макарони з круглим перетином 1,63-1,7 мм. Доповнюють морепродукти, оливки, нежирну рибу. Формують класичне поєднання смаку середземноморської кухні.
  • Спагеттоні (Spaghettoni). Довга і тонка паста з круглим перетином діаметром більше 2 мм. Підкреслить смак гарбуза, баранини, яловичини, курячої печінки або молюсків, подається з будь-якими видами соусів.
  • Капелліні (Capellini). Одні з найбільш тонких в світі макаронів з круглим перетином діаметром 1 мм. Капелліні підходять для легких соусів і супів, прекрасно зберігають форму, не дивлячись на таку товщину.
  • Гнізда тальятелле (Tagliatelle). Довгі і плоскі макарони шириною 6-10 мм. Завдяки шорсткій текстурі і пористій поверхні паста чудово затримує на собі навіть густі, насичені соуси. Тальятелле подають з яловичиною, кролятиною, свининою і телятиною.
  • Соба. Легендарна гречана локшина, яка володіє широкими можливостями поєднань з іншими продуктами. Локшина соба чудово гармоніює з кунжутним маслом, горіховими соусами, вугром, курячим філе, морепродуктами. Не менш затребувана вона у вегетаріанців, оскільки поєднується з баклажанами, цибулею, печерицями, брокколі і іншими овочами. В Японії собу традиційно подають холодною, сервіруючи локшину в глибоку бамбукову миску і щедро додаючи в неї всілякі соуси.
  • Удон. Локшина, приготована з пшеничного борошна, солі і води. Дуже широка і м'яка. Не володіє яскравим смаком, тому добре поєднується з пряними, насиченими інгредієнтами. Подають удон з куркою, рибою, овочами, спеціями. У Східній Азії локшина удон найчастіше використовується для приготування WOK.
  • Фунчоза. У тісто додають крохмаль бобових, іноді маніоку або картоплю. Фунчоза дуже легка, а в готовому вигляді стає ідеально прозорою. Її не варять, а просто заливають окропом. В Азії фунчозу часто подають в маринованому вигляді, попередньо замаринував її в соєвому соусі, рисовому оцті і кунжутному маслі. Локшина ідеально поєднується з руколою, овочами, шпинатом, а також морепродуктами, копченою або відвареною куркою. Тому фунчозу можна віднести до універсальних макаронних виробів, що поєднується з будь-якими компонентами.

Як смачно зварити спагетті

Щоб смачно приготувати макарони не обов'язково мати талант шеф-кухаря. Досить знати деякі хитрощі. Варіть пасту у великій кількості води. На 100 грам макаронів використовуйте 1 літр води, збільшуючи обсяг рідини пропорційно вазі пасти. Закидайте спагетті тільки в киплячу воду. Перед цим додайте в каструлю столову ложку оливкової олії, щоб трубочки не злиплися між собою. Під час варіння макарони потрібно постійно помішувати. Час варіння спагетті аль денте - 10 хвилин, повної готовності - 12 хвилин. Готові макарони відкиньте на друшляк і дайте стекти рідини. Потім заправте їх соусом або подавайте з оливковою олією і пахучими травами.