Палички кориці - купити Спеції для глінтвейну у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Kotanyi, 17 г, Кориця ціла
Артикул: 57591
Банка спецій, 55 г, Кориця палички, ПЕТ
Артикул: 91860
новинка!
Еко, 20 г, Кориця, Ціла, Палички Еко, 20 г, Кориця, Ціла, Палички
Артикул: 17543
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Палички кориці у Білій Церкві


Кориця - це унікальна спеція, якій властивий свій незвичайний смак і п'янкий аромат. Мало хто знає, як росте кориця в природних умовах. Ми звикли бачити в магазинах палички кориці або мелений порошок, вже готовий до вживання. Насправді справжня кориця виходить тільки з внутрішнього шару кори дерева цейлонського коричника. Цю речовину спочатку ретельно просушують, а потім згортають в акуратні трубчасті рулони.

Родина кориці - Шрі-Ланка і Західна Індія, однак сьогодні спецію культивують і в інших країнах. Ця приправа традиційно присутня в рецептах національних кухонь Азії, Близького Сходу, Індії. Цейлонська кориця в паличках використовується для ароматизації рисових, овочевих, масляних страв, а також приготування класичних сумішей прянощів, таких як гарам масала. Сьогодні кориця в паличках отримала величезне застосування в кулінарії. Ароматна пряність має неповторні особливості смаку і аромату, які цінуються кухарями по всьому світу. Спецію додають не тільки в десерти, а й в напої, основні страви. На Сході паличка кориці обов'язково додається в блюда з курки і баранини, овочеві та м'ясні рагу, плов, харчо і чихиртму. В Україні пряність використовують трохи інакше. З її допомогою ароматизують варення, компоти, маринади, сир. Купити палички кориці для глінтвейну - обов'язкова умова приготування справжнього зігріваючого напою.

Властивості кориці

Не варто сприймати пряність виключно як смакову добавку, адже як і будь-який інший продукт вона має ряд позитивних властивостей. Якщо помірно вживати страви або напої з корицею, можна відзначити ряд приємних змін. Зокрема, ця пряність сприяє природному схудненню. За рахунок розігріваючого ефекту і прискорення обмінних процесів, кориця допомагає швидше позбуватися від зайвих кілограмів. Тому показана кориця людям, що худнуть и прагнуть привести свою фігуру в порядок.

Крім цього у кориці є властивість зміцнювати імунітет. Пряність має загальнозміцнювальну дію, допомагає організму чинити опір дії вірусів і бактерій. Страви і напої з корицею сприятливо діють на роботу головного мозку, відновлюють зір, допомагають підтримувати високу концентрацію уваги.

За антиоксидантним властивостям ціла кориця перевершує такі суперфуди, як часник і орегано. Пряність містить корисні ефірні масла, які піклуються про здоров'я зубів і ясен. Коричний альдегід сприяє розрідженню крові і працює як природний антикоагулянт, допомагаючи запобігти захворюванням коронарних артерій і розвитку інсульту.

Як вибрати корицю в паличках

Під виглядом паличок кориці багато виробників реалізують кассію, властивості і смак якої істотно відрізняються від оригінальної прянощі. Тому купити корицю в паличках - справжнє випробування для тих, хто не знає тонкощі вибору продукту. Ми підкажемо, як вибрати цілу корицю і відрізнити її від кассії. Оригінальна пряність забарвлена ​​в світло-коричневий колір, тоді як кассія темніша, практично бура. Крім того, у кориці більш тендітна структура, тому під час транспортування палички часто ламаються і тріскаються. Палички кассії часто скручені в рулон з двох сторін, а кориця закручується тільки з однієї. Ну і головне, як відрізнити кассію від кориці - ціна. Справжні прянощі завжди коштують дорожче. Тому низька ціна кориці повинна швидше бентежити покупця, а не стимулювати його купувати приправу сумнівної якості.

Де купити справжню корицю в Києві

Тим, хто шукає справжню корицю в паличках, радимо віддавати перевагу продукції відомих виробників. Це не тільки гарантія приємного смаку, але і впевненість в якості вмісту кожної пачки. В асортименті нашого магазину тільки натуральні і корисні спеції. Безкоштовна доставка по Києву та Україні. Доступні ціни на цейлонську корицю в паличках від провідних виробників - Cannamela, Kotanyi, Еко. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними брендами, якість продукції яких підтверджена відповідними сертифікатами. Кориця в паличках, яка продається в нашому магазині, підходить для ароматизації страв, десертів, напоїв, приготування глінтвейну та інших страв. Спеції реалізуються як в роздріб, так і оптом. В останньому випадку покупці можуть розраховувати на істотні знижки.