Жувальні цукерки - купити Цукерки та батончики у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (49)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Haribo, Fruitmania Berry, 160 г, Харібо, Жувальні цукерки, Ягоди
Haribo, Fruitmania Berry, 160 г, Харібо, Жувальні цукерки, Ягоди
6600
Вжити до 30.03.2024
Артикул: 84781
Fruit-tella, 41 г, Жувальні цукерки, Фруктове асорті
Артикул: 61028
HARIBO Starmix, 80 г, Желейні цукерки Харібо з фруктовим смаком
Артикул: 87163
новинка!
Haribo Berries, 175 г, Харибо, Желейні цукерки Ягоди
Артикул: 92855
новинка!
Haribo Wine Gums, 175 г, Харибо, Желейні цукерки, з фруктовим смаком Haribo Wine Gums, 175 г, Харибо, Желейні цукерки, з фруктовим смаком
Артикул: 92863
новинка!
Haribo, 150 г, Жувальні цукерки Харібо, Весела Кола
Артикул: 87162
Haribo, Pfirsiche, 175 г, Харібо, Жувальні цукерки, Персик
Артикул: 84780
Haribo, Rainbow Sour, 160 г, Харібо, Жувальні цукерки, Кисла веселка
Артикул: 84782
новинка!
Paw Patrol, 120 г, Фруктові цукерки-пастила, асорті
Артикул: 87574
Roshen Bonny-Fruit, 200 г, Цукерки желейні, Літній мікс Roshen Bonny-Fruit, 200 г, Цукерки желейні, Літній мікс
Артикул: 91152
Roshen Yummi Gummi Fizzy Worms, Цукерки желейні, 70 г
Артикул: 30769
Roshen Yummi Gummi Galaxy Life, Цукерки желейні, 70 г
Артикул: 30767
Roshen, Bonny-Fruit, 200 г, Цукерки желейні, ягідний мікс Roshen, Bonny-Fruit, 200 г, Цукерки желейні, ягідний мікс
Артикул: 63241
Trolli All in One, 1 кг, Троллі, Цукерки желейні Асорті
Артикул: 92871
новинка!

Жувальні цукерки у Білій Церкві


З усіх існуючих солодощів жувальні цукерки є найбільш незвичайними і цікавими. Вони з'явилися трохи пізніше жувальної гумки. Цікаво, але желейні цукерки дійсно нагадують жуйку за тим винятком, що ці цукерки можна їсти. Це один з факторів, який сприяв зростанню популярності солодощів. Не секрет, що діти сильно люблять жувальну гумку, але часто її ковтають, що є небезпечним для здоров'я. Жувальні ведмедики або пластинки дуже нагадують за текстурою жевачку, а якщо проковтнути цукерку - нічого страшного не станеться. За консистенцією ці цукерки схожі на м'який мармелад або жувальну гумку. У складі немає потенційно небезпечних речовин. Сьогодні виробляють жувальні цукерки з натуральних компонентів і барвників. Желейні цукерки мають різну форму, перераховувати все різноманіття не вистачить слів: ведмеді, фрукти, пляшки коли, черв'ячки, банани, бургери, черепа, кульки. Вибір вкрай великий і обмежується лише особистими вподобаннями покупця.

З чого роблять жувальні цукерки

Основа таких солодощів - це цукровий та глюкозний сироп, з'єднаний з желюючими речовинами. Для поліпшення органолептичних якостей деякі виробники додають до складу жири. Так цукерки не злипаються, і в роті не утворюється відчуття надмірної липкості.

Особливу текстуру створюють в спеціальній машині. Так цукерки виходять м'якими і тягучими. Завдяки такій особливості виробництва жувальні цукерки виходять схожими на жувальну гумку, проте мають розчинну основу. Сьогодні технології дозволяють робити жувальні цукерки з начинкою. Це ще більше розширює можливості виробництва, і робить асортимент максимально різноманітним.

Найпопулярніші види жувальних цукерок

Раніше жувастики продавалися виключно на вагу, проте сьогодні ведмедики і черв'ячки можна знайти в індивідуальній упаковці. Є маса брендів, що випускають на ринок желейні цукерки. Але серед них є топ виробників, які за багато років присутності на ринку не здають своїх позицій. Які цукерки жувальні купують найчастіше:

  • Mamba. Смачні жувастики, які відомі нам ще з дитинства. Зараз Мамба жувальні цукерки - це ціла лінійка продукції, в яку входять желейні цукерки, пастилки і та сама упаковка квадратних жувальних цукерок з різним смаком.
  • Haribo. Легендарні ведмедики Харібо зараз продаються в пачках різного об'єму і розміру, а лінійка товарів, що випускаються не обмежується тільки кумедними звірятами. Маленькі желейки Харібо можуть бути в глазурі і без неї, з різними смаками. Ведмедики, черв'ячки, пляшечки кока-коли, морські камінці та інші різновиди доступні у продажу.
  • Trolli. Цукерки цього бренду відомі завдяки своїй незвичайній формі. Очі, черепа, бургери, ведмеді та інші оригінальні виконання є в лінійці виробника. Купити жувальні цукерки Тролі можна на Хеллоуїн, щоб налякати друзів або просто здивувати їх незвичайними тематичними солодощами.
  • Fruittella. Являють собою невелику упаковку, в якій є квадратні жувальні цукерки з різними смаками: полуниця, апельсин, ожина, груша, малина. Цукерки Фруттелла зручні за рахунок індивідуальної упаковки кожного елемента.
  • Roshen Yummi Gummi. Наш аналог знаменитих ведмедиків Харібо. Желейні цукерки Рошен не тільки смачні, але ще і недорогі, оскільки виробляються безпосередньо в Україні.

Купити жувальні цукерки в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет зібрав для Вас величезний асортимент солодощів, приготованих за кращими рецептурами. У нашому каталозі Ви знайдете не тільки ведмедиків Харібо, а й інші цукерки желейні, які порадують як смаком, так і відмінною якістю. Зверніть увагу, що наші ціни істотно нижче, ніж в офлайн магазинах. Це пояснюється прямими поставками солодощів безпосередньо від виробників. В наявності смачні жувальні цукерки від популярних торгових марок Європи і України. Спробуйте нові смаки, відкрийте для себе незвичайні поєднання, здивуєте гостей на святі або побалуйте дітей желейними цукерками, які точно сподобаються їм на вигляд і на смак. Умови оплати та доставки вказані у відповідному розділі. Менеджери цілодобово на зв'язку і допоможуть підібрати солодощі для Вас. Жоден інший магазин України не запропонує Вам такого всеосяжного вибору. АкваМаркет - це кращі жувальні цукерки з України, Європи та Америки.