Борошняні вироби - купити Солодощі, снеки у Білій Церкві, доставка води у Білій Церкві - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Побутова хімія Побутова хімія
Гігієна Гігієна
Продукти Продукти
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (11)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Gullon, Crackers Cheddar, 250 г, Крекер, з сиром Чеддар
Артикул: 66580
Lucas, 1,4 кг, Круасан з абрикосовою начинкою
Артикул: 74638
Lucas, 450 г, Печиво, Марцелик, Листкове Lucas, 450 г, Печиво, Марцелик, Листкове
Артикул: 20406
Yarych, 155 г, печиво, Марія з молоком і кальцієм Yarych, 155 г, печиво, Марія з молоком і кальцієм
Артикул: 8644
Лукас, 1,4 кг, Круасан з вишневою начинкою
Артикул: 74639
LUCAS, 2,3 кг, Печиво марцелик з родзинками, листкове LUCAS, 2,3 кг, Печиво марцелик з родзинками, листкове
Артикул: 17490
Grona, 288 г, печиво, Крокет Grona, 288 г, печиво, Крокет Grona, 288 г, печиво, Крокет
Артикул: 13935
КБФ, Lora, 22 г, Печиво затяжне, глазуроване, з начинкою маршмеллоу
Артикул: 75986

Борошняні вироби у Білій Церкві


Борошняні вироби – це велика група продовольчих товарів, куди входить понад сотня виробів із різним найменуванням. Печиво, донати, бублики, круасани, бісквіт, мафіни, крекери - це лише мала дещиця того, що можна спробувати. Асортимент випічки настільки широкий, що її складно перерахувати обмеженим списком. Однак усі вироби мають спільні особливості, за якими їх об'єднують в одну групу.

З чого роблять борошняні кондитерські вироби

Основною сировиною для виготовлення випічки, безумовно, є борошно. Це може бути не тільки пшеничне, а й кукурудзяне, вівсяне, житнє, рисове борошно вищого ґатунку. Найчастіше використовується борошно тонкого помелу, завдяки чому готові вироби виходять максимально м'якими, пишними та легкими. Борошно другого сорту застосовується для виготовлення пряників, печива, дріжджової випічки. Останнім часом у зв'язку із зростанням тенденції на правильне харчування з'явилися борошняні вироби з цільнозернового борошна. Це всілякі мафіни, пряники, вафлі, які мають підвищену поживну цінність. І хоч калорійність борошняних виробів із пшеничного та цільнозернового борошна найчастіше збігається, випічка відрізняється за вмістом нутрієнтів. Цільнозернове борошно багате на клітковину, і, як результат, забезпечує організм великою кількістю корисних мікро- і макроелементів.

Для покращення якостей продукту в рецептах також використовуються наступні інгредієнти: рослинне та вершкове масло, цукор, мед, розпушувач, какао, дріжджі, крохмаль, сіль, спеції чи прянощі.

Борошняні вироби та їх користь

Пончики та печиво – це джерело простих вуглеводів, які необхідні організму як енергії для нормальної життєдіяльності. Багато кондитерських виробів завдяки своєму складу та герметичній упаковці довго зберігаються. Наприклад, крекери Yarych в упаковці зберігають свої споживчі властивості та смак протягом кількох місяців, тому їх зручно брати у запас. Деякі різновиди випічки використовуються у спортивному харчуванні, оскільки мають легку засвоюваність та високу енергетичну цінність.

Однак варто пам'ятати про головні особливості – калорійність борошняних виробів так чи інакше залишається досить високою, тому зловживати продуктами не варто. Шкідливість кондитерських виробів може виявлятися тільки при частому вживанні солодощів. Якщо дотримуватися норм, Ваш організм отримає від продуктів тільки корисні речовини та компоненти. Крім того, навіть дієтологи не рекомендують повністю виключати солодощі з раціону. Бісквіти Roshen, Bonjour – це не просто смачні ласощі, але ще й спосіб підняти собі настрій. Регулярно вживаючи в їжу помірну кількість випічки, Ви забезпечите себе енергією, покращите психоемоційне тло, знімете ознаки перевтоми або стресу.

Популярні види випічки

Перерахувати повний асортимент борошняних виробів, що продаються в нашому магазині, є нездійсненним завданням. Різновидів випічки так багато, що навіть досвідчений кулінар наврядчи назве навіть десяток. Класифікувати борошняні вироби можна за різними критеріями. Наприклад, є випічка:

  • З начинкою та без начинки.
  • З обробленою поверхнею.
  • З покриттям глазур'ю та без глазурі.
  • З повним чи частковим покриттям шоколадом.
  • Дієтична та низькокалорійна.
  • Без глютену або без лактози.
  • З замінниками цукру.

Також борошняні вироби можна розділити на окремі групи залежно від форми та споживчих властивостей. Якій випічці воліють українці? Ось найпопулярніші види борошняних виробів:

  • Круасани. Ароматні булочки у формі півмісяця із листкового тіста. Начинка буває різною. Круасани 7 days продаються різною вагою, у тому числі й поштучно в індивідуальній упаковці.
  • Кекси. Кондитерські вироби, що випікаються з бісквітного або дріжджового тіста. Маффіни можуть мати начинку у вигляді шоколаду, крему, горіхів, родзинок.
  • Печиво. Випічка у вигляді шматочків солодкого тіста. Печиво Grona, Gullon, Delicia може бути солодким чи солоним, з додаванням какао чи шоколаду, топленого молока, горіхів. Є безліч різновидів печива на будь-який смак.
  • Вафлі. Тонке сухе печиво з картатим відбитком на поверхні, яке формують у невеликі батончики, промазуючи начинкою. Продаються вафлі і без начинок. Солоні ідеально підходять для намазування різними паштетами, мусами або пастами.

Спробувати чудові кондитерські вироби Київхліб, Lamberrtz, КБФ пропонує Вам інтернет-магазин АкваМаркет. Ми безпосередньо співпрацюємо з топовими брендами, тому реалізуємо свіжу та смачну випічку за ціною виробника. Бісквіти Milka, вафлі Рошен, печиво Lucas, Gullon можна купити з доставкою по Києву та Україні.