0

Сир, сирні продукти у Білій Церкві


Сир є основою збалансованого раціону харчування. Цей продукт містить вітаміни, мінерали, мікроелементи, необхідні для нормального функціонування організму. Також це джерело кальцію, який забезпечує здоров'я кісткової системи, зубів, бере участь у формуванні м'язових тканин. Виробництво сиру за багато років зазнало змін, але подарувало покупцям широкий асортимент продукції. Так, на АкваМаркет Ви можете замовити онлайн будь-які види сиру: твердий, м'який, сирний, розсільний, плавлений сир і навіть веганський сир, який не містить молока і тваринних ензимів. Також в наявності дуже смачні сиркові десерти. Вибір продукції на будь-який смак і гаманець. Ви можете підібрати твердий сир, враховуючи калорійність, жирність і інші особливості. Асортимент продуктів харчування задовольнить потреби будь-якого клієнта. Зверніть увагу, що в онлайн-каталозі є не тільки класичний Російський, Голландський, Сметанний сир, а й такі делікатеси, як чеддер, моцарела, фета, рікотта. Замовити вишукані продукти харчування з доставкою додому - легше простого. Досить оформити заявку на сайті або зателефонувати за одним з телефонів, зазначених на сайті. Коллцентр 8877 працює цілодобово, щоб забезпечувати швидку обробку замовлень і своєчасне відправлення товарів по Києву та Україні.

Особливості складу і харчова цінність

З точки зору харчової цінності сир - унікальний продукт. За вмістом білка він перевершує деякі сорти м'яса. Склад сиру практично повністю повторює склад молока, однак концентрація вмісту корисних речовин в продукті значно збільшується. Наприклад, коров'яче молоко містить 3,2% білка, тоді як сир - практично 20%. Калорійність сиру становить 350 кКал, тому він відноситься до ситних і поживних продуктів.

Користь сиру

Білки, які містяться в продукті, максимально наближені за складом амінокислот до білків тканин організму людини. Тому сир вважається корисним продуктом, який поставляє в наше тіло необхідні амінокислоти, вітаміни, мінерали. Виробничий процес додає продукту деякі особливості, найціннішою з якої є повне засвоєння. Користь сиру для організму людини неоціненна. Його можна вживати в їжу вагітним, літнім людям і маленьким дітям. В процесі дозрівання молочні білки зазнають істотних змін, що покращує їх засвоюваність організмом. Також виробники стали випускати безлактозний і веганський сир, призначений для людей, які в силу певних обставин не вживають молочні або кисломолочні продукти.

Найпопулярніші види сиру

Ви вже могли помітити, що даний продукт представлений в продажу в великому різноманітті. Однак якщо зазирнути трохи глибше, ніж популярні назви сиру, можна знайти ідеальний смак для Ваших смакових рецепторів. Не завжди найдорожчі сири, такі як Gorau Glas, Pule Cheese або Elk House стають затребуваними серед покупців. І мова навіть не в ціні, а в своєрідному смаку. Однак на ринку є свої безумовні лідери, популярні по всьому світу. До таких належать:

  • Моцарелла. Традиційний італійський сир, який надає страві вершкову ніжність. Він швидко плавиться, має особливу м'якість і легкий молочний аромат.
  • Пармезан. Той самий твердий сир, який підкорює з першого укусу. Твердий, пікантний, в міру оструватий і солоний. Пармезан має зернисто-лускату структуру і трохи гоструватий смак. Відноситься до категорії витриманих сирів, що надає йому унікальні органолептичні властивості. Незамінний для приготування лазаньї, піци, пасти.
  • Фета. М'який сир з овечого та козячого молока з тонкою молочною кислинкою. Традиційний продукт грецької кухні. Гармонійно доповнює овочі, тому часто використовується в якості інгредієнта для салатів.
  • Філадельфія. Найвідоміший крем-сир, який готують з вершків з невеликим додаванням молока. Він смачний сам по собі, а також входить до складу різноманітних кулінарних рецептів.
  • Гауда. Популярний напівтвердий сир з м'яким смаком. Родина сиру - Голландія, проте сьогодні його виробляють повсюдно по всьому світу. Існує цілий ряд різновидів сиру Гауда, який з роками стає твердішим і солонішим. Молода Гауда м'яка, ніжна, вершкова. А витримані сорти мають тверду текстуру і насичений солоний смак.
  • Бринза. Розсільний сир, який вважається дієтичним і корисним продуктом. На відміну від фети більш щільний і солоний. Часто використовується в рецептах легких салатів.
  • Маасдам. Той самий сир з дірками, який відрізняється щільною текстурою і солодкуватим горіховим смаком.

Сир в кулінарії

Класичний твердий сир, так само як і пікантна бринза, м'який камамбер або гострий сир з цвіллю, гармонійно доповнять будь-яку страву. Шеф-кухарі з усього світу навчилися використовувати цей продукт для приготування перших, других, основних страв і навіть десертів. Морозиво з додаванням сиру рокфор, соус Блю-чіз, макарони з сиром - це лише мала дещиця того, що можна приготувати. Різноманітна палітра смаків відкриває практично безмежні можливості для кулінарних експериментів. Магазин АкваМаркет підтримає Ваш ентузіазм, надавши можливість купити з доставкою найсмачніші сири, приготовані за багатовіковими рецептурами. Знайдіть і замовте витримані сири, які підкреслять кращі сторони Ваших улюблених страв. Великий вибір італійських, швейцарських, німецьких сирів, а також сирних десертів. Каталог регулярно поповнюється новинками, не пропустіть!

filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

Сортування: За замовчуванням
Frico Old Dutch Master, 180 г, Сир твердий Фріко Олд Тач майстер, 48%, нарізаний
Артикул: 48479
Laciaty Крем-сир вершковий, 135 г
Артикул: 39402