Вода Fiuggi - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання

Вода Fiuggi


Як відомо, здоров'я організму починається з простих речей – якісного харчування, нормального сну та вживання достатньої кількості води. Дотримуватися водного балансу вкрай важливо не тільки для прекрасного самопочуття, але і для молодості та довголіття. Хороша питна вода з достатнім рівнем мінералізації очистить організм від шлаків, заповнить дефіцит солей та інших компонентів, матиме лікувально-профілактичну дію на наявні недуги або не допустить розвитку як таких.

Інтернет-магазин АкваМаркет з гордістю представляє українцям унікальний продукт родом з Італії – мінеральну воду Fiuggi (Ф’юджі), яка по всьому світу відома як природний лікувальний засіб від захворювань сечостатевої системи. У нашому каталозі представлений широкий вибір мінеральної води даного бренду, пляшечки різного обсягу, серед яких Ви неодмінно знайдете відповідний формат. Купувати мінеральну воду онлайн вигідно та приємно, адже не доводиться витрачати час на поїздки по магазинах та очікування у чергах. Замовлення в один клік, цілодобове оброблення заявок, оперативна доставка по Києву та Україні води Fiuggi в будь-якому обсязі.

Мінеральна вода Ф’юджі підходить не тільки людям зі схильністю або наявними захворюваннями сечостатевої системи. Вона відновлює енергію, підвищує тонус організму, оздоровлює його на клітинному рівні, щоб Ви виглядали красиво, молодо та відчували себе бадьоро. Купити воду Fiuggi - це можливість подбати про своє здоров'я та самопочуття.

Легендарний курорт Ф’юджі

Для українців мінеральна вода Fiuggi – незвичайна новинка. Але якщо звернутися до історії, то однойменні мінеральні джерела відомі людству кілька століть. Так, ватиканські архіви за 1200 містять згадку про цей курорт, який сам Папа Римський Боніфацій VIII відвідував з метою лікування організму. Особливо уважні читачі та поціновувачі мистецтва знають, що до допомоги мінеральних вод Ф’юджі вдавався і Мікеланджело Буонаротті – визнаний геній епохи Відродження. Саме завдяки відвідуванню курорту скульптор подолав недугу і поборов «єдиний камінь, який він не зміг полюбити», після чого закінчив роботу над Сікстинською капеллою.

Невелике містечко Ф’юджі, розташоване всього за 70 км від Риму та являється єдиним в Італії урологічним курортом. Але навіть для Європи це місце справді унікальне. Тут лікують сечокам'яні захворювання шляхом прийому лікувальної води з місцевого джерела.

Видобувають воду біля підніжжя гір Ерничі в долині Ф’юджі. Історично тут склалися незвичайні геологічні особливості, оскільки місцевість має вихід вулканічних порід. Протягом століть рослини, виростаючи в подібних умовах, формували унікальний ґрунт, насичений гумусовими кислотами. Це біологічно активні речовини, здатні руйнувати кристалічні ґрати конкремента. В результаті сам конкремент втрачає щільність, зменшується в розмірах і може повністю розчинитися. Вода, яку видобувають у долині Ф’юджі, має сечогінні властивості, сприяє повному очищенню нирок та відновленню їх функцій навіть у найважчих випадках.

Раніше термальні курорти були доступні лише найвищим верствам суспільства. На Ф’юджі приїжджали аристократи, фінансисти, політики. Сьогодні купити воду Fiuggi може кожен мешканець Києва, адже у нашому магазині ексклюзивно запропонований оригінальний італійський продукт. Вода мінеральна Fiuggi підійде не лише для лікування, але й для профілактики загального оздоровлення організму. Завдяки прямим партнерським відносинам із виробником АкваМаркет постачає в Україну воду Fiuggi за найдоступнішою ціною. У ланцюжку логістики відсутні посередники, що гарантує не лише бездоганну якість італійської мінеральної води, а й найнижчу ціну. Є оптові пропозиції, знижка на які є максимально вигідною.

Хімічний склад та особливості дії води

Незважаючи на достаток мінеральних вод, які сьогодні можна купити на ринку, склад Fiuggi справді унікальний і не має аналогів у світі. І все це завдячуючи місцезнаходженню джерела, з якого її видобувають. У складі Ф’юджі присутні унікальні молекули групи гумінових кислот, що становлять особливий вид мінеральних і органічних комбінацій. Гумінові кислоти здатні розкладати каміння та пісок, змінюючи їх структуру. Щільні сполуки перетворюються на желеподібну речовину, яка легко виводиться з нирок та сечовивідних шляхів.

Вода Fiuggi має низький рівень мінералізації (132,8 мг/літр), а співвідношення кальцію і магнію у формулі води сприяє розчиненню оксалату кальцію і зменшує його кристалізацію. Таким чином вода уповільнює процеси утворення ниркового піску та каменю, а також розчиняє ці утворення. Ось докладний хімічний склад води Fiuggi, мг/л:

  • Сульфати <5
  • Натрій+Калій 5-10
  • Кальцій 15-25
  • Хлориди 7-10
  • Магній 5-10
  • Кремній 12-15
  • Гідрокарбонат 90-110
  • Мінералізація 0,15-0,20 г/л
  • Рівень pH 6,5-7,7

Чим корисна вода Ф’юджі

Корисні властивості мінеральної води Fiuggi не обмежуються оздоровленням сечостатевої системи. Завдяки своєму унікальному хімічному складу вона сприятливо діє весь організм, забезпечуючи його оздоровлення і зміцнення кожної клітини тіла. Мінеральна вода Ф’юджі та її користь:

  • М'яка сечогінна дія, яка перешкоджає затримці рідини та позбавляє набряклості.
  • Прискорення обмінних процесів, завдяки чому людина швидше худне природним чином без шкоди здоров'ю. Крім того, нормальний перебіг обмінних процесів забезпечує швидке засвоєння поживних речовин, що надходять із їжі.
  • Очищення організму від токсинів, шлаків, солей важких металів. Мінеральна вода Ф’юджі – необхідний елемент раціону людей, які живуть у мегаполісах або містах із поганою екологічною обстановкою.
  • Відновлення водно-сольового балансу. Порушення балансу вмісту води та солей в організмі може призвести до катастрофічних наслідків та підірвати здоров'я.
  • Підвищення життєвого тонусу. Повністю нормалізований організм функціонує якнайкраще, що дає людині енергію на щоденні процеси.
  • Лікування сечостатевої системи. Ф’юджі вода часто призначається лікарями для того, щоб зруйнувати пісок та каміння у нирках. Гумінові кислоти, що містяться в мінеральній воді, трансформують щільні утворення та перетворюють їх на «желе», яке безболісно виводиться з організму природним чином.

Крім цього мінеральна вода Ф’юджі сприятливо позначається на стані шкіри, оскільки очищає кишечник від шкідливих бактерій та шлаків, тим самим усуваючи процеси бродіння. Краще виглядає і волосся, зміцнюються нігті. На тлі покращення якості мікрофлори кишечника зміцнюється імунітет. Людям, які ведуть здоровий спосіб життя, або відновлюються після тяжкої хвороби, рекомендуємо пити воду курсом.

Унікальність води Ф'юджі в питаннях та відповідях:

  • Як правильно пити воду Ф'юджі з лікувальною метою? Питний курс індивідуально призначається лікарем за схемою, що наростає. Денна норма для дорослої людини становить 2 літри води. Більшість води п'ється у першій половині дня. Воду можуть призначити як у холодному вигляді, так і в теплому або навіть гарячому, але обов'язково натщесерце. Після 16-00 випивають залишок норми – у середньому 2 склянки – для закріплення ефекту.
  • Якщо вода Fiuggi виводить з організму пісок і камені, чи не зруйнує вона зуби та кістки? Ні, вода Ф'юджі діє точково, руйнуючи лише ниркові камені та пісок, і не шкодить зубам чи кісткам.
  • Чи можна пити воду Ф'юджі людям, які мають камені в жовчному міхурі або страждають від дискензії жовчовивідних шляхів? Можна. Проходячи курс лікувального чи профілактичного питного лікування, відбувається комплексне очищення організму від шлаків. На жаль, Ф'юджі не руйнує камені в жовчному міхурі, але благотворно впливає на жовчний міхур і моторику жовчовивідних шляхів.
  • Чи показана вода Ф'юджі пацієнтам, які мають вроджені аномалії нирок? Так, але тільки після погодження з лікарем. Вживання води Ф'юджі благотворно впливає роботу нирок загалом.
  • Чи можна пити воду здоровим людям? Безперечно. Випиваючи пляшку води Ф'юджі в день, ви запускаєте процес очищення та дезінтоксикації організму, що ідеально для людей, які хочуть оздоровити стан шкіри та волосся, скинути зайву вагу, борються з целюлітом або просто з метою профілактики сечокам'яної хвороби. Вода Ф'юджі не має специфічного присмаку чи запаху, тому її легко та приємно пити.

Важливо! Поєднання питного лікування зі спа-процедурами значно посилює їх ефект, оскільки в цьому випадку зовнішній вплив на організм підкріплюється сильним впливом зсередини.

Любіть себе, обирайте якісну воду та будьте здоровими!

Fiuggi - це природний лікарський засіб, дієвість якого доведена десятками досліджень. Мільйони фахівців різних галузей медицини підтверджують цей факт, рекомендуючи воду Фьюджі своїм пацієнтам, родичам та знайомим. Пропонуємо Вам випробувати на собі чудодійну силу продукту. Щоб замовити онлайн воду Ф’юджі, достатньо обрати потрібний обсяг пляшки та їх кількість, а також заповнити просту форму, вказавши дані для відправки продукції до Вашого міста. Жителям Києва та передмістя доступна безкоштовна кур'єрська доставка оптових замовлень.