Сто пудов, 260 г, Кутя Зірка Різдвяна
Кутя на Різдво - одне з дванадцяти традиційних страв різдвяного столу. Кутя - це основне блюдо, з якого в Україні починають трапезу в Святий вечір. Традиційне різдвяне блюдо Кутя складається з трьох обов'язкових компонентів - пшениці, маку і родзинок.
Склад: Крупа пшенична "Полтавська №1", наповнювач харчовий сухий "Макова начинка" (мак олійний, цукор білий, крохмаль кукурудзяний, клітковина соєва, ароматизатор "Ванілін"), виноград сушений (родзинки).
Пшеничну крупу з набору промити, залити великою кількістю свіжої води та трохи посолити. Варити на повільному вогні до готовності (приблизно 45 хвилин). Готову кашу відкинути на друшляк та остудити. Макову начинку з набору висипати в глибоку ємкість, додати 50 мл окропу та дати постояти 15 хвилин. Родзинки з набору промити та обсушити. До готової пшеничної каші додати макову начинку та родзинки. Перемішати. До святкого столу кутю подають з узваром.
ХАРАКТЕРИСТИКИ СТО ПУДОВ, 260 Г, КУТЯ ЗІРКА РІЗДВЯНА | |
---|---|
Упаковка | Картон |
Вид | Кутя |
Кількість | 1 |
Вага, г | 260 |
Тип | Крупа пшенична |
Бренд | Сто пудов |
Термін зберігання | 12 міс |
Країна виробник | Україна |
Тип продажу | Поштучно |
Особливості | Натуральна основа |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки